Razer Viper V2 Pro espor mouse’u: Çok hafif ve çok hızlı!

gfg rtgre

#İŞBİRLİĞİ

Razer Viper V2 Pro, oyuncu mouse’u ile karşınızdayız. Sade tasarım hatları ve hafif yapısıyla dikkat çeken ürün, uzun saatler bir kabloya ihtiyaç duymadan pek çok oyunu rahatlıkla deneyimleyebilmenize imkân sunuyor. İşte detaylar…

Razer Viper V2 Pro, siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle oyunculara sunulan bir mouse, hatta bir e-spor mouse’u. Haliyle bu ürün için, bir nevi “profesyonel oyunculara yönelik mouse” yakıştırması da yapabiliriz. Kendi adıma konuşmam gerekirse, yakın zamanda satışa sunulan yeni Modern Warfare 2’yle birlikte online maçlara geri dönüş yaptım ve bu maçlar için Viper V2 Pro’nun fazlasıyla konforlu ve hızlı bir yoldaş olduğunu düşünüyorum.

Razer Viper V2 Pro, kablosuz, yalnızca 58 gram ağırlıkta bir oyuncu mouse’u. Firma, önceki ürüne kıyasla bu mouse’un %20 daha hafif olduğunu belirtiyor. Tabii daha dayanıklı ve atik olduğunu da ekliyor. Dolayısıyla ürün, pek çok rakibine kıyasla çok hafif ve bu da kolay kullanılabilirlik-hareket kolaylığı tarafında oyunculara avantaj sağlıyor.

Razer Viper V2 Pro espor mouse'u: Çok hafif ve çok hızlı!

Ürün, sağ el odaklı bir mouse. Yan taraftaki tuşlar da buna göre konumlandırılmış ve tabii ki tuşları istediğiniz gibi programlayabiliyorsunuz. Ama öte yandan, tasarım hatları itibarıyla ürünün sol elde kullanıma da uygun yapıda olduğunu söyleyebiliriz. En azından ekstra tuş kombinasyonlarına gerek duyulmayan oyunlarda, genellikle de gündelik PC kullanımlarında.

Razer Viper V2 Pro, Call of Duty ve Battlefield gibi popüler online FPS serileri için ideal bir tercih olabilir…

Razer, bu ürününde Focus Pro 30K Optical Sensor adı verilen gelişmiş bir sensör kullanıyor. Maksimum olarak 30000 DPI değerini sunabilen mouse, tabii ki yazılım üzerinden hareket kabiliyetleriniz doğrultusunda ayarlanabiliyor. Mouse’un bünyesine kendi profilinizi de yükleyebiliyor ve yanınızda taşıyabiliyorsunuz. Böylece özelleştirilmiş DPI ayarlarınız, tuş atamalarınız ve dahası da size her defasında eşlik edebiliyor. Hangi yazılımla mı? Tabii ki Razer Synapse 3 ile. Bu yazılımı Razer websitesi üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Ürün, Razer’ın HyperSpeed kablosuz bağlantı teknolojisi yardımıyla PC’nizle eşleşiyor. İsterseniz kutuda gelen ve şarj işlemi için de kullanılabilen Type-C kablosundan yardım alabilirsiniz. Bu sayede ürünü kablolu olarak da kullanabiliyorsunuz.

Razer Viper V2 Pro espor mouse'u: Çok hafif ve çok hızlı!

Peki ya pil tarafında durum nedir diye merak ediyorsanız. Bu tarafta da bilgiler paylaşalım. Ürün, tek şarj ile 80 saate kadar deneyim sunabiliyor. Tabii burada tercih ettiğiniz hareket aralığı ve gerçekleştirdiğiniz deneyimler neticesinde süre farklılıkları olacaktır.

Razer, bu ürünün 90 milyon tıklamaya kadar ömür sunduğunu ve kullanılan malzemelerin fazlasıyla dayanıklı olduğunu ifade ediyor. Haliyle bunu anlayabilmek için aylar, hatta yıllar süren deneyimler gerekiyor.

Peki bu üründe RGB aydınlatma desteği var mı derseniz, hayır cevabını vermeliyiz. Razer, bu yeni ürününde hafif ve kullanımı kolay bir tasarıma odaklanmış durumda.

Ürün, 150 dolarlık satış fiyatı etiketine sahip.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Huawei Nova 10: Hem İnce Hem de Hafif