Razer DeathAdder V2 duyuruldu!

Razer DeathAdder V2

Razer, yeni oyuncu mouse’u olan DeathAdder V2 ile karşımıza çıktı. İşte Razer DeathAdder V2’nin özellikleri ve fiyatı hakkında her şey.

Razer,  en çok satan faresinin en yeni üyesi Razer DeathAdder V2 ile sonuna kadar özelleştirilebilir oyun faresi Razer Basilisk V2’nin, endüstri lideri Razer  fare teknolojisine sahip özelliklerle piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

İlk çıkışından bu yana Razer DeathAdder, 2019 itibari ile dünya çapında 10 milyondan fazla satış yapan, 30’dan fazla ikonik tasarımda varyasyon ile sürekli olarak oyun fareleri için çıtayı yükseltti.

Razer DeathAdder V2; artık Razer’ın Focus+ Optik Sensörü, Optik Fare Anahtarları ve Razer Speedflex Kablosu ile yeni V2’yi herhangi bir oyuncunun cephaneliğinde bulunması gereken temel bir silah haline getirir.

Asus Dual GeForce RTX 2070 mini tanıtıldı

Orta ve büyük eller için özel olarak tasarlanan DeathAdder’ın ergonomik şekli, avuç içi tutuşu seven kullanıcılar için mükemmel uyumluluk sağlarken, pençe tutuş stilleriyle de oldukça iyi çalışır.

Geleneksel ofis ergonomisinin ötesine geçen optimize edilmiş tasarım, gereksiz parmak sürükleme noktalarını ortadan kaldırarak ellerinizde daha az stres yaratıp oyun oynamak için daha fazla konfor sağlar.

Razer DeathAdder V2

DeathAdder V2’nin gelişimi ufak şekil değişikliklerinin ötesine geçiyor.  Fare, artık daha iyi kontrol için yeni bir ter dayanıklı kaplama ve kauçuk yan kısımlarla donatılmıştır.

DeathAdder V2’nin zarif kaydırma tekerleği de daha düşük bir dirençle belirgin, çentikli kaydırma için mükemmel bir şekilde ayarlanmıştır. Tüm bunlar, en iyi oyun deneyimi için şık, 82g hafif tasarımla sunulmaktadır.

DeathAdder V2’nin kalbinde, piyasadaki en yüksek sensör özelliklerine sahip olan ve yeni akıllı işlevlerle daha da geliştirilmiş Razer Focus+ Optik Sensör bulunur.

lGF8sUeQ

Yeni Akıllı İzleme, Asimetrik Kesme ve Hareket Senkronizasyonu özellikleriyle Focus+ optik sensör, DeathAdder V2’yi inanılmaz derecede hassas. bir oyun faresi yapar. Bu da piksel piksel hedef almayı gerektiren durumlarda kazanmakla kaybetmek arasındaki farkı ortaya çıkarır.

DeathAdder V2, tıklamaları gerçekleştirmek. için kızılötesi ışınları kullanan ve istenmeyen çift tıklama riskini tamamen ortadan kaldıran Razer’ın Optik Fare Anahtarları’yla donatılmıştır.

Her tıklamada daha hızlı ve güvenilir yanıt süresiyle DeathAdder V2, bir oyuncunun gerçek bir uzantısı haline gelir.

Ultra hızlı ve dayanıklı olan bu Optik Fare Anahtarları 70 milyon tıklama ömrü için üretilmiştir.

pGNRIXpU

Razer DeathAdder V2, son derece esnek Razer Speedflex Kablosu’nu da barındırıyor. Yeni, düşük sürüklenen Razer Speedflex Kablo kaplamasıyla, oyuncular normal kasisler boyunca daha az sürtünme ve takılma yaşayarak, daha hızlı ve kesintisiz hareketler sunar.

DeathAdder V2, hepsi Razer Synapse 3 ile tamamen özelleştirilebilen 8 programlanabilir düğme sayesinde size Razer HyperShift aracılığıyla makrolara ve ikincil işlevlere hızlı erişim sağlar. Synapse 3 aracılığıyla kullanılan HyperShift özelliği, oyuncuların kendi belirledikleri shift tuşu veya herhangi başka bir tuş ile istedikleri düğmeye ikincil işlev atamasına imkân sunuyor.

DeathAdder V2, 5 profile kadar kullanıcı ayarının fare içine kaydedilmesini sağlayan Gelişmiş Yerleşik Bellek özelliğiyle kişiselleştirilmiş ayarlara her zaman, her yerden erişilebilmelsini sağlıyor.

MJSQ0Wug

Razer Chroma RGB desteği, oyuncuların tercih ettikleri renk düzenini kişiselleştirmelerini ve DeathAdder V2’yi diğer Razer Chroma özellikli cihazlarla senkronize etmelerini sağlar.

Razer DeathAdder V2 Özellikleri

  • Gerçek 20.000 DPI Focus+ optik sensör
  • Saniyede 650 inç (IPS) / 50 G hızlanma / endüstrinin en iyisi % 99,6 çözünürlük doğruluğu
  • 70 milyon tıklama için derecelendirilen Razer Optik Fare Anahtarları
  • Ultra dayanıklı kauçuk yan tutamaklarla geliştirilmiş ergonomik tasarım
  • Büyük %100 PTFE fare ayağı (0,8 mm kalınlığında).
  • Oyun sınıfı dokunsal kaydırma tekerleği
  • Anında Hassasiyet Ayarı (Varsayılan aşamalar: 400/800/1600/2400/3200)
  • Hibrit Bulut depolama ve yerleşik bellek (4 + 1 profiller)
  • Gerçek 16.8 milyon özelleştirilebilir renk seçeneğine sahip Razer Chroma™ RGB aydınlatma
  • Sekiz bağımsız programlanabilir Hyperesponse düğmesi
  • Gelişmiş Kalkış / İniş mesafesi özelleştirmesi
  • Razer Synapse 3 desteği
  • 2,1 m Speedflex kablo
  • Yaklaşık boyut: 127,0 mm (Uzunluk) x 61,7 mm (Kavrama Genişliği) x 42,7 mm Yükseklik)
  • Yaklaşık ağırlık: 82 g (Kablo hariç)
  • Temel giriş için Xbox One ile uyumlu

Razer DeathAdder V2 fiyatı ise 69.99 dolar olarak belirlenmiş durumda.


Yorumlar kapatıldı.