Ravencoin madencilerin yeni adresi oldu

ravencoin

ETH ağında yapılan güncelleme sonrasında gelirler düşünce Ravencoin madencilerin yeni adresi oldu. İşte konuya ilişkin tüm detaylar.

Geçtiğimiz günlerde Ethereum ağında yeni bir güncelleme yapılmıştı. Yapılan bu güncelleme ile birlikte Ethereum ağındaki işlem ücretleri önemli oranda düştü.

Bununla birlikte madencilik gelirleri de azaldı. Ethereum’daki madencilik gelirlerinin artması sonrasında bazı coinlere olan ilgi de arttı. Malum söz konusu madencilik olduğunda işin içerisine farklı isimler de giriyor.

Bunlardan birisi de Ravencoin. Belki Ravencoin ismini ilk defa duymuş olabilirsiniz. Fakat ekran kartı ile madencilik yapanlar mutlaka Ravencoin ismini duymuşlardır.

Ravencoin madencilerin yeni adresi oldu

Şu sıralar özellikle de AMD tabanlı kartlarda Ravencoin madenciliğine olan talebin arttığını söyleyebiliriz. Çünkü yapılan hesaplamalarda da net bir şekilde görülüyor ki Ravencoin rakip coinlere nazaran daha fazla gelir getiriyor.

Hal böyle olunca da pek çok kişi madencilik için Ravencoin’i tercih ediyor. Peki Ravencoin kazmak için gerekli ekran kartı belliği en az kaç GB olmalı?

Bunu da size hemen belirtelim. Elinizin altında 4GB’lık bir kart olması RVN coin madenciliği yapmanız için yeterli olacaktır. Fazlasına ihtiyacınız yok.

Malum geçtiğimiz yıl gelen bir güncelleme ile Ethereum’un 4GB’lık kartlarla ilişiği kesilmişti. Şimdi ise RVN coin’in hızlı bir şekilde değer kazanması, madencilerin bu coine yönelmelerine zemin hazırladı.

Apple, iPhone cihazları taramasıyla ilgili endişelere yanıt verdi