Creed 2 açılış haftasında hayal kırıklığı yarattı

creed 2

Sylvester Stallone’un senaryosunu yazıp oynadığı Creed 2 gişede açılış haftasında beklentilerin gerisine kaldı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Sinema tarihinin en çok beğenilen serilerinden biri olan Rocky efsanesi, Creed ile devam ediyor. Hatırlanacağı üzere Creed filmi 2015’te vizyona girmişti. 4 Rocky filminde boy gösteren eski ağırsıklet dünya boks şampiyonu Apollo Creed’in oğlu, Adonis Creed’in hikayesine odaklanan yapım, başarılı bir tablo ortaya koymuştu.

Doğal olarak Creed 2 filminden de beklentiler biraz yüksekti. Özellikle Adonis Creed’in devam filminde babasını öldüren Ivan Drago’nun oğluyla karşılaşacak olması büyük ses getirmişti. Fakat bu ses filmin gişe rakamlarına yansımadı.

Creed 2 ilk yumruğu gişede yedi

Genel beklenti Creed 2’nin açılışı zirvede gerçekleştireceği yönündeydi. Fakat Creed, Ralph Breaks the Internet isimli animasyon filminin hayli gerisinde kaldı.

Geçtiğimiz hafta ABD’de en çok izlenen filmler sıralamasında Ralph Breaks the Internet 55.67 milyon dolarlık hasılatla zirvede yer alırken, Creed 2 35.29 milyon dolarla beklentilerin altında bir açılışla 2. sırada kendine yer bulabildi.

Geçtiğimiz hafta vizyona giren animasyon filmi Dr. Seuss The Grinch ise 30.21 milyon dolarla en çok izlenen 3. film oldu. Fantastic Beasts The Crimes of Grindewald 29.65 milyon hasılatla 4. sırada yer alırken onu 13.85 milyon dolarla Bohemian Rhapsody takip etti.

Vizyona yeni giren yapımlardan bir diğeri olan Robin Hood ise yalnızca 9.12 milyon dolarlık gişe yapabildi.

Kafalar Karışık için yeni tanıtım videosu