Rahatsız edici Instagram başlıkları problem olacak

rahatsız edici Instagram başlıkları

Sosyal medya devi Facebook tarafından yapılan değişikliklere göre rahatsız edici Instagram başlıkları problem oluşturabilecek. Uzun bir süredir bu konuda işlem yapacağının sinyalini veren kuruluş, sonunda adım attı. İşte Instagram ile ilgili önemli haberimizin detayları.

Instagram ile ilgili gelen bilgilere göre kullanıcıların profiline yükledikleri fotoğraf veya video açıklamalarının denetleneceği ortaya çıktı. Eğer yapılan denetlemeler sonucunda paylaşacağınız içerikler uygun görülmezse potansiyel rahatsız edici açıklama uyarısı çıkacak. Böylece içeriği görmeden önce fikir sahibi olmanız daha da kolaylaşacak.

Rahatsız edici Instagram başlıkları hakkında yeni düzenleme

Facebook platformunun yaptığı değişiklikleri uzun bir süredir takip eden kullanıcılar, kuruluşun siber zorbalık ile mücadele etmeye çalıştığını rahatlıkla fark edebilir. Şirket genellikle yaptığı açıklamalarda siber zorbalığın ciddi bir tehdit haline geldiğini ifade ediyordu.

Hem rahatsız edici yorumları filtrelemek hem de fotoğraflar ve başlıklardaki kötü söylemleri engellemek isteyen sosyal medya platformu böylece kullanıcılarını koruyacak. Birçok sosyal medya şirketi farklı önlemler alsa bile Instagram bu konuda yenilikçi düşünmeye çalışıyor. Son günlerde ismi pek iyi anılmayan Facebook, bu sayede itibar kazanmaya da gayret ediyor.

Instagram tarafından geliştirilen bu özellik şu anda bazı ülkelerde deneniyor. Eğer bu ülkelerde herhangi bir problem çıkmadan sistem kullanılırsa, dünya genelinde de aktif olarak tercih edilecek. Böylece dünyanın tamamında kullanıcılar siber zorbalıktan korunmuş olacak. Sizce Instagram aldığı bu yeni önlemle başarılı olabilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Instagram beğeni sayılarını gösteren eklenti: The Return of the Likes