Netflix yeni abonelik sistemleri deniyor

Netflix

Bir süredir deneme aşamasında olan Netflix yeni abonelik sistemleri büyük indirimler barındırıyor. Dünyanın en büyük yayıncılık platformlarının Netflix’in bulunduğu piyasaya girmek istemesi dengeleri alt üst etti. İşte Netflix ile ilgili önemli haberimizin detayları.

Kullanıcıları herhangi bir platforma bağlanmanın en hızlı yollarından bir tanesi de hiç şüphesiz indirim yapmaktır. Bazı kuruluşlar %50 indirim gibi çılgın oranlarda tavizler verebiliyor. Belki de böyle bir tavizi Netflix’ten beklemiyordunuz. Ancak şirket platforma kayıt olurken 3 aylık abonelik için %20 indirim, 6 aylık dönemde %30 indirim ve 12 aylık abonelikte ise %50 indirim sağlayacağını söyledi. Bu gerçekten de çok ciddi bir indirim kampanyası olarak görülebilir.

Netflix yeni abonelik sistemleri kullanıcıların işine yarayacak

Nüfusu çok fazla olan ve gelişmekte olan ülkeler içerisinde gösterilen Hindistan, şimdilik Netflix indirimlerinden yararlanamıyor. Şirket burada çalışmalarını tamamladıktan sonra dünyanın geri kalan ülkelerinde de bu uygulamayı hayata geçirecek.

Müşterilerin aynı anda birkaç ay için ödeme yapmasını istediğini söyleyen şirket sözcüsü, bunun bir test aşaması olduğunu ifade etti. İnsanların bu planı yararlı bulması halinde daha geniş kitlelere yayılabileceği sözcü tarafından söylendi. Yapılan açıklama ile birlikte Netflix platformunun neden böyle bir karar aldığı ortaya çıkmış oldu. Amazon ve Disney gibi platformların bu işin içine girmesi son derece önemliydi.

Mevcut yayıncılık sektörü değerlendirildiğinde Netflix için zor günlerin başladığını söyleyebiliriz. Kuruluş muhtemelen ilerleyen dönemlerde çok daha fazla indirim yapmaya çalışacak. Sizce Netflix tarafından ortaya koyulan bu kampanya işe yarayacak mı? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Netflix Hindistan için 420 milyon dolar harcayacak