Humble Bundle’da Outlast 2 Alana Outlast Hediye Ediliyor

outlast 2

Geçtiğimiz gün çıkışını yapan ve korku oyunlarına farklı bir soluk kazandıran Outlast 2, Humble Bundle sayesinde büyük bir kampanya ile geliyor. Peki serinin 2. oyununu satın alan kullanıcılara ilk oyun hediye edecek olan sitede fiyatlar neler? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Outlast, korku oyunlarına getirdiği farklı tarz ile oyun sektöründe iz bırakan korku oyunlarından birisi olmuştu. Oyundaki gerilim dozunun fazlalığı ve oyunun bağımsız bir geliştirici olan Red Barrels’ın elinden çıkması şüphesiz ilgi görmesindeki en büyük nedenlerden birisi. Özellikle oyundaki kamera eklentisi birçok oyuna da ilham kaynağı olmuştur. Fakat Outlast hem aşırı argo cümlelerinden hem de içerdiği aşırı rahatsız edici görüntülerden dolayı her zaman eleştirilmiştir.

Serinin ikinci oyunu ise geçtiğimiz gün piyasaya sürüldü. Oyun daha piyasaya çıkmadan önce bazı ülkelerde yasaklanışı oyunun eski ününden bir şey kaybetmediğini zaten göstermişti. Hali hazırda oyundaki ilk izlenimler de yine rahatsız edici görüntülere yönelik oldu. İlk oyundan daha fazla rahatsız edici görüntüyü barındırdığı düşünülen Outlast 2, korkunun dozunu da arttırmış gibi gözüküyor. Ayrıca oyunun konusu akıl hastahanesinden açık alana taşındığından oyunun haritası ilk oyuna nazaran bir hayli büyümüş durumda. Bu durum kimi zaman oyunculara sıkıntılı anlar yaşatsa da firmanın değişim konusunda büyük adımlar attığını söylemek yanlış olmaz.

Oyun meşhur kampanyaları ile bilinen Humble Bundle ile kütüphanenizi daha da süslemeye geliyor. Outlast 2’yi satın alan kullanıcılara serinin ilk oyunu olan Outlast’ın bir kopyasını hediye edecek olan firma Outlast 2’yi 30 dolar gibi bir fiyattan satışa sunmuş durumda. Oyun hali hazırda Steam üzerinde ₺49 üzerinden satışa sunulduğundan, bu kampanya pek ilgi görecek gibi gözükmüyor. Oyunun Steam sayfasına buradan, ayrıca oyunun 3’lü paketine de buradan ulaşabilirsiniz.

Instagram 1 Milyar Kullanıcıya Doğru Gidiyor