PS5 kullanıcıları için: Razer Kaira Pro kablosuz oyuncu kulaklığı

g 3trhdfhb

#İŞBİRLİĞİ

Razer Kaira Pro, Sony’nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5’i odağına alarak hazırlanmış bir oyuncu kulaklığı. PS5 konsolunu tamamlar nitelikteli renkli yapısı ve kablosuz tasarımıyla dikkat çeken ürün, aynı zamanda hem hoparlör hem de mikrofon tarafında kaliteli işitsel detaylar sunuyor. Şimdi isterseniz detaylara birlikte bakalım.

Razer Kaira Pro, beyaz rengin ana renk olarak seçildiği bir kulaklık. Eğer bir PlayStation 4 ya da PlayStation 5 konsolunuz varsa, özellikle de PS5 tarafında size fazlasıyla yardımcı olabilecek bir ürün. Tabii ana odağı olmasa da PC desteği sunduğunu ekleyelim.

Razer Kaira Pro, ilk etapta üç özelliğiyle oyun severleri etkilemeyi planlıyor. Bunları sıralamak gerekirse…

1. HyperSense teknolojisi, ki bu teknoloji sayesinde işitsel detaylara titreşimler de eşlik ediyor ve daha yoğun oyun deneyimleri yaşayabiliyorsunuz.

2. TriForce Titanium 50mm sürücüler, ki Razer’ın son dönem pek çok kulaklığında bu sürücülere yer veriliyor ve bu sürücüler, hem tiz’ler hem de bass’lar tarafında tatmin edici sonuçlar veriyor. Yalnızca oyun oynarken değil, aynı zamanda bir şeyler izliyorken ya da dinliyorken de bu kulaklığa başvurabilirsiniz.

3. Çıkarlıp takılabilir HyperClear Supercardioid mikrofon, ki bir mikrofonu eğer o an kullanmıyorsanız çıkarmak en iyi çözümdür. Bu sayede kulaklığı daha iyi konumlandırabilir ve oyuna konsantre olabilirsiniz. Bu arada, mikrofon kalitesinin de ortalamanın üzerinde olduğunu söylemekte yarar var.

Bu arada mini not olarak eklemek gerekirse, bu kulaklığın Xbox ailesi için hazırlanan benzer bir versiyonu da var, ama o kulaklıkta HyperSense teknolojisine yer verilmiyor. Bu sebeple de onun fiyatı biraz daha uygun.

PS5 kullanıcıları için: Razer Kaira Pro kablosuz oyuncu kulaklığı

365 gram ağırlıkta, hem Bluetooth hem de 2.4 GHz destekli bir kulaklık

365 gram ağırlıktaki kulaklık, çoğunlukla plastik malzemeden faydalanılarak tasarlanmış. İç kısımda metal aksam, dayanıklı kullanım için güven veriyor. Kulaklığın kafa bandı ve yastıklar fazlasıyla konforlu. Kafa ve kulaklarınıza göre ayarlama yapabilir, boynunuza astığınızda da kulaklıkları çevirerek daha rahat konumlandırma yapabilirsiniz. Ayrıca kulaklıkların yastıkları kulaklarınızı tamamen içine alarak hem dış sesleri büyük ölçüde engelliyor hem de dışarıya ses sızmasının büyük ölçüde önüne geçiyor.

Razer Kaira Pro, kablosuz bir oyuncu kulaklığı. Size hem Bluetooth 5.0 hem de 2.4GHz kablosuz bağlantı seçeneğini sunuyor. Zaten kablosuz bağlantı alıcısı da kutuda geliyor. Böylece saniyeler içinde bağlantı gerçekleştirebilirsiniz.

20 Hz – 20 kHz frekans aralığındaki kulaklıkta Razer’ın 50mm TriForce sürücüleri kullanılıyor.

Bu teknolojiyi daha önce pek çok Razer kulaklığında deneyimlemiş ve memnun kalmıştık. Gerek ses seviyesi, gerek ufak işitsel detayların dahi temiz, anlaşılır bir şekilde elde edilebilmesi önemli. Hele de online karşılaşmalarda, ses hangi yönden, ne kadar uzaklıktan geliyor gibi soruları cevaplamanıza yardımcı bir tutum sergiliyor olması da ayrıca önemli.

Ürün, müzik dinleme ve bir şeyler izleme tarafında da sizi tatmin ediyor. Başta da dediğimiz gibi, titreşim motoru sayesinde, işitsel detaylarla uyumlu olarak titreşimler de alıyorsunuz. Heyecanlı bir çatışma ortamında, bir yandan berrak sesler ve bir yandan da o şiddeti yansıtan titreşimleri beyninizde hissettiğinizi bir düşünsenize… Gerçekten etkileyici.

100 Hz – 10 kHz frekans aralığı bulunan mikrofon, Razer’ın Hyperclear teknolojisine sahip. Başta da belirttiğimiz gibi, yeterli bir ses kalitesi sunabiliyor ve online karşılaşmalarda takım arkadaşlarınızla haberleşebiliyor, yardımlaşabiliyorsunuz.

PS5 kullanıcıları için: Razer Kaira Pro kablosuz oyuncu kulaklığı
Razer Kaira Pro

Gelelim Razer Kaira Pro pil performansına

Ürün, tek şarj ile 50 saate kadar deneyim sunabiliyor. Tabii burada bazı şartlar var…

Eğer 50 saate kadar kablosuz deneyim elde etmek istiyorsanız, aydınlatma sistemini ve titreşim motorunu kapatmalısınız. Açıkçası aydınlatma sistemi pek önemli değil, ama böyle bir ürün için titreşim motoruna ihtiyacınız var diyebiliriz. Oyunlardaki keyfinizi gerçekten artıracağını düşünüyoruz.

Eğer RGB aydınlatma sistemini ve titreşim motorunu aktif olarak kullanırsanız, bu kez de tek şarj ile 20 saate kadar kablosuz deneyim yaşayabiliyorsunuz. Aslında bu gerçekten iyi bir pil ömrü. Günlük 4 saatten hesaplasak, tek şarj ile neredeyse 5 gün boyunca oyun oynayabilirsiniz.

Razer Kaira Pro for PlayStation, 200 dolarlık satış fiyatı etiketine sahip.

Razer Kaira Pro for Xbox ise, şu an indirimli olarak 100 dolara satılıyor. Tekrar etmek gerekirse, bu modelde titreşim özelliği bulunmuyor.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Xiaomi Mi TV Stick 4K ile televizyonunuzu güncel bir akıllı TV’ye çevirin