PS VR2’nin tasarım hatları netleşti!

ps vr2

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde VR2 olarak adlandırılan model ilginç bir zamanda ortaya çıktı.

PS VR2’nin tasarım hatları netleşti! Sanal gerçeklik teknolojisine olan ilgi giderek artmakla kalmıyor, aynı zamanda son yıllarda önemli ölçüde gelişen bir pazar halini de alıyor. Aslında VR2, tüm sektörün nasıl değiştiğini göstermek için ilginç bir işaret görevi görüyor.

Sony PS VR2 ile ilgili teknik güncellemelere birlikte göz atalım.

Temelde, VR2 selefine benzer ancak orijinalin daha önce piyasaya sürüldüğünü göz önünde bulundurarak bekleyeceğiniz türden iyileştirmeler içeriyor.

VR2 daha hafif ve daha incedir, bir lens ayar kadranına sahip. Böylece ekranı gözlerinizden mükemmel bir uzaklıkta tutabilirsiniz. Aynı zamanda VR2 dokunsal geri bildirim için yerleşik bir motor barındırıyor. Henüz PS4 ile çalışıp çalışmadığını bilmiyoruz ancak USB-C aracılığı ile bir PS5 konsoluna bağlanabiliyor. 90 veya 120Hz kare hızlarında 4K olarak görüntülenebilir.

ps vr 2 1

PS VR2’nin tasarım hatları netleşti!

Temel olarak Sony PS VR2 öncekinden daha hızlı, daha iyi ve daha hafif olacak.

Peki PS VR2’nin tasarımı nasıl olacak?

Sony VR ve VR2‘nin tasarımı arasında önemli bir fark var. VR2, büyük ölçüde “PS5 ürün ailesinin görünümünden ilham alıyor”. Şirket, kulaklığın “kullanıcılarının oturma odası dekorunun çekici bir parçası olmasını” istediğini söylüyor. Bu tasarım değişikliği, orijinal PS VR‘nin 2016’da piyasaya sürülmesinden bu yana sanal gerçeklik dünyasının nasıl ilerlediğine işaret ediyor.

Ubisoft, espor etkinliğini BAE’den taşıdı