PS Plus fiyatları çok yakında artacak!

en çok satan ps4 oyunları

Xbox Live Gold ve Game Pass fiyatlarının artmasının ardından gözler PlayStation Türkiye’ye çevrildi. Bugün ise PS Plus fiyatlarının artacağına yönelik ilk sinyal verildi. Peki, yeni PS Plus fiyatı ne kadar olacak?

Türkiye’deki ekonomik durumdan dolayı yurtdışı menşeli firmalar ürün ve servislerine zam üzerine zam yapmaya devam ediyor. Oyun dünyasını derinden ektileyen oyun fiyatlarındaki artışa bir de geçtiğimiz hafta Xbox Live Gold ve Game Pass zamları eklenmişti.

Aylık 59,99 TL’ye çıkacak olan Xbox servislerine karşılık çok yakında PlayStation cephesinden gelecek gibi görünüyor.

PS Plus zammı kapıda!

PlayStation 4 sahiplerinin online oyun oynama, bulut sisteminde oyun kayıt dosyalarını saklama ve aylık ücretsiz oyun sunan PlayStation Plus sistemine zam geleceğinin sinyalleri bugün verildi. Fiziki kart olarak satılan 12 aylık PlayStation Plus üyeliği 349 TL‘den satışa sunuldu. Bu fiyat dijitalde ise henüz 179 TL olarak görünüyor.

Devil May Cry 5 Türkiye fiyatı cep yakıyor!

Muhtemelen PlayStation Türkiye, Xbox Türkiye cephesi gibi bir hamle yapacak ve aylık PlayStation Plus üyeliklerini aylık 59 TL‘ye yükseltecek. Bunun henüz kesin bir bilgi olmadığını ancak yurtdışı firmaların merkezlere olan zam yaptırmama girişimlerinin artık fayda etmediğini belirtelim.

PS Plus