Playstation Plus Paketleri İndirime Girdi

PlayStation Plus

Geçtiğimiz yıl yüzde 600 zamlanan PlayStation Plus paketleri, sınırlı bir süre için indirime girdi. En üst pakette indirim 800 TL’ye yakın.

PlayStation Plus bugün artık eskisinden çok daha önemli bir servise dönüşmüş durumda. Bir dönem sadece online oyunları oynayabilmek ya da her ay ücretsiz verilen üç oyunu alabilmek için kullanılan platform, bugün ise yüzlerce oyunu kataloğunda barındıran Game Pass benzeri bir platforma dönüşmüş. Bu yüzden PlayStation sahipleri için eskisinden çok daha önemli bir yere sahip. Ancak PS Plus’ın artan bu önemi fiyatlara da yansıdı. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yılın eylül ayında PlayStation Plus paketlerinin Türkiye fiyatı güncellendi ve abonelik ücretlerine yüzde 600 zam geldi.

Geçtiğimiz yıla kadar 300-350 TL gibi makul ücretler karşılığında alınabilen yıllık abonelik bugün 3 bin TL’ye yaklaşmış durumda. Bu yüzden bu abonelikleri yenilemek eskisi kadar kolay değil. Ancak PS Plus aboneliklerini yenilemek isteyenler, şu sıralar önemli bir fırsata sahip. Çünkü Sony, PS Plus paketlerinin fiyatlarında kısa süreliğine indirim yaptı. Üstelik en üst pakette bu indirim neredeyse 800 TL’yi buluyor.

playstation plus

PlayStation Plus paketlerinin yıllık abonelik ücretleri sınırlı bir süre için şöyle olacak:

PS Plus Essential 1.400 TL yerine 1.120 TL
PS Plus Extra 2.340 TL yerine 1.755 TL
PS Plus Deluxe: 2.740 TL yerine 1.918 TL

Bu fırsatlar 12 Haziran’a kadar geçerli. Bu yüzden PS Plus aboneliğinizi yenilemek istiyorsanız elinizi çabuk tutmak isteyebilirsiniz.

Game Pass’ten Black Ops 6 Sürprizi