PS Plus Türkiye fiyatlarına zam geliyor!

Playstation Plus Mayıs ücretsiz oyunları

PS Plus Türkiye fiyatlarına zam geleceği resmi olarak açıklandı. Peki, zamlar ne kadar olacak? Yeni fiyatlar ne zaman yürürlüğe girecek?

Sony Türkiye cephesi geçtiğimiz aylarda PS Plus Türkiye fiyatlarına zam yapacağını açıklamıştı. Ancak koronavirüs salgını sonrasında bu zam ileri bir tarihe ertelenmişti. Bugün ise beklenen oldu ve yeni fiyatlar için ilk resmi açıklama yapıldı. PlayStation Plus üyelik fiyatları artık tam iki katına çıkacak diyebiliriz.

PlayStation 5 ön sipariş kayıtları başladı!

PlayStation Plus 12 aylık yinelenen ödeme planı 240.00 TL’ye yükselecek. PlayStation Plus 3 aylık yinelenen ödeme planı 100.00 TL’ye ve  PlayStation Plus 1 aylık yinelenen ödeme planı 40.00 TL’ye yükselecek. Yeni fiyatlar 29 Ekim 2020 tarihinde yürürlüğe girecek.

PS Plus Türkiye

Bu zamana kadar kütüphanenize eklediğiniz PlayStation Plus oyunlarını oynayabilmek için üyeliğinizi devam ettirmeniz gerekiyor. Bu yüzden şu an yüzde 20 indirim ile yıllık 134 TL olan PS Plus üyeliğini buradan başlatmanızda fayda var. Yoksa bu fiyat bir anda Ekim ayında 240 TL’ye çıkacak.

Xbox Game Pass Ağustos oyunları ile coşuyor!

PlayStation 5 öncesi böyle bir zammın yapılması bekleniyordu. Türkiye’de kurların bir anda fırlaması ve düşürülememesi zammın habercisiydi. Bu fiyatların Avrupa ülkelerine göre mevcut kurla oldukça uygun olduğunu söyleyebiliriz. Normalde 12 aylık PlayStation Plus üyeliği Amerika’da 59.99 dolar yani 440 TL. PS Türkiye yine 200 TL daha uyguna üyelik satıyor diyebiliriz.