İşte ZTE Axon 20 5G kamera performansı

ZTE Axon 20

ZTE’nin yeni modelinin kamera performansı ortaya çıktı. İşte ZTE Axon 20 5G ile çekilmiş ilk fotoğraf.

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden ZTE önümüzdeki günlerde tarihi bir duyuruya imza atacak. Çinli üretici dünyanın ilk ekran altı kamera sistemine sahip akıllı telefonunu tanıtacak.

Bilindiği üzere hali hazırda satışa sunulan hiçbir modelde bu teknoloji kullanılmıyor. Ön kameralar genel itibariyle ya bir çentik içerisine ya da bir delik içerisine konumlandırılıyor. Bazı üreticiler ise kasanın içerisine yerleştirdikleri pop-up sistemi ile ön kamerayı buraya gizliyorlar.

Lakin ZTE yeni modeli Axon 20 5G’de şimdiye kadar denenmemiş birşeyi deneyecek ve kamerayı ekranın altına yerleştirecek. Böylece ön kamera hiçbir şekilde görünmeyecek.

ZTE Axon 20 5G ile çekilen ilk fotoğraf

1 Eylül’de resmiyet kazanacak olan modelin nasıl bir fotoğraf performansına sahip olacağı büyük merak konusu. Eğer cihazın arka kamerasının nasıl fotoğraf çektiğini merak ediyorsanız Axon 20 5G ile çekilmiş ilk fotoğrafa aşağıdan göz atabilirsiniz.

zte axon 20 5g

Elbette bu fotoğraf cihazın ana kamerasıyla çekilmiş. Yani ekran altına yerleştirilen ön kamerayla çekilmemiş. Genel olarak merak edilen unsur, ekran altına yerleştirilmiş olan ön kameranın nasıl bir performans sunacağı diyebiliriz.

Görünen o ki bu detayı anca 1 Eylül’de öğrenebileceğiz. Bu arada dip not olarak hatırlatalım. ZTE hala Türkiye’de resmi olarak satış yapmıyor. Muhtemelen ZTE Axon 20 5G modeli de ülkemizde satışa çıkmayacaktır.

Realme X7 Special Version ortaya çıktı