PS Plus Şubat oyunları açıklandı

psplus

PlayStation sahiplerinin merakla bekledikleri PS Plus Şubat oyunları sonunda açıklandı. Kısa süre önce, Sony’nin Şubat ayında oyunculara ücretsiz olarak dağıtacağı yapımlar sızdırılmıştı. Fakat geçtiğimiz gün açıklanan yapımlarla, sızdırılan oyunların farklı olduğu görüldü.

İşte ücretsiz PS Plus Şubat oyunları

Bilindiği üzere PlayStation 4’te oyunların online desteğinden faydalanabilmek için PS Plus aboneliği gerekiyor. Bu abonelik ise oyun severlere ücretli olarak sunuluyor. Ülkemizde aylık PS Plus üyeliğinin ücreti 24TL’yken, 3 aylık 75TL, 12 aylık üyelik ise 180TL’den satılıyor.

Fakat Sony, zaman zaman bu üyelik fiyatlarında indirimlere gidebiliyor. Örneğin kısa süre önce 12 aylık üyelik fiyatına 15 aylık üyelik gibi bir fırsat sunulmuştu. Yine bu ay içerisinde de 12 aylık üyelik satın alana Far Cry 4 – Standart Edition ücretsiz olarak sunuluyor.

PS Plus üyeliğinin en güzel tarafı da her ay Sony tarafından bazı oyunların ücretsiz olarak sunulması. Bilindiği üzere Microsoft tarafında da Xbox Live Gold üyelerine her ay bedava oyunlar sunuluyor. Fakat Sony’nin bu alanda Microsoft’tan daha iyi oyunları servis ettiğini söyleyebiliriz.

Peki gelelim asıl konumuza. PS Plus Şubat oyunları hangileri? Sony tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, PS4 için PS Plus Şubat oyunları şu şekilde;

Grand Kingdom
Knack
Rime
Starblood Arena (6 Mart’a kadar, VR destekli oyun)

PlayStation 3 tarafında ise Mugen Suols Z ve Spelunker HD oyunları ücretsiz olarak sunulacak. Vita sahipleri ise Exile’s End ve Grand Kingdom oyunlarına ücretsiz olarak sahip olabilecekler.