PS Plus Şubat oyunları belli oldu

psp

PlayStation 4 sahiplerinin merakla bekledikleri PS Plus Şubat oyunları sonunda belli oldu. Normalde Sony’nin Şubat oyunda PS Plus üyelerine ücretsiz olarak sunacağı oyunları önümüzdeki hafta Çarşamba günü yayınlaması bekleniyordu. Fakat Sony oyunları yayınlamadan önce, PS Plus Şubat oyunları Facebook üzerinden sızdırıldı.

PS Plus Şubat oyunları sızdırıldı

Artık PS Plus oyunlarının Sony açıklamadan önce sızdırılmasına alıştık diyebiliriz. Keza geçtiğimiz aylarda da benzer durumlarla karşı karşıya gelmiştik. İşin ilginç yanı ise sızdırılan oyunların yüzde yüz doğru çıkması.

Dolayısıyla geçtiğimiz aylarda sızdırılan yapımların doğru çıkmasına güvenerek, bu ay sızdırılan oyunların da doğru olacağını varsayıyoruz.

Peki PS Plus Şubat oyunları listesinde hangi isimler mevcut. Şimdilik sadece PS4 için ücretsiz verilecek oyunlar sızdırılmış durumda. Onlar da Far Cry 4 ve Dark Souls 2: Scholars of the First Sin.

Açıkçası iki yapımın da kendi türleri itibari ile son derece iyi oyunlar olduğunu söyleyebiliriz. Dark Souls 2: Scholars of the First Sin, RPG tarzında bir yapım. Ayrıca zorluk seviyesi de alışılmışın biraz üstünde. Dolayısıyla bu yapım öyle geniş bir kitleye hitap edemeyebilir.

Fakat Far Cry 4 ülkemide de sevilerek oynanan bir serinin son oyunu. (Primal’ı seriden saymazsak) FPS tarzındaki oyunda, bize verilen görevleri yerine getirmeye çalışacağız. Açık dünya temalı bir oyun olan Far Cry 4’ün oynanış süresinin de hayli uzun olduğunu belirtelim.