PS Plus ‘da hangi oyunlar ücretsiz olacak

pss

Japon teknoloji devi Sony, oyun konsolu PlayStation’nde abonik hizmeti olan PS Plus ‘ın 10.yıl dönümüne özel ücretsiz oyunları belli oldu.

Sony’in bir süredir konuşulan 10.yıl etkinlikleri, hediyeleri belli oldu.  PS Plus abonelik hizmetinden yararlanan oyun severler bu hediyeler için bir sürü tahminde buluyordu. Bu tahminler arasında en çok tahmin edilen ve olması için bastırılan her kullanıcı kendi istedikleri bir oyunun ücretsiz seçeneğiydi. Ancak bu istek gerçekleşmese de buna yakın veya daha iyi olabilecek bir hediye geldi.

PlayStation Plus hangi oyunlar ücretsiz olacak

Öncelikle PS Plus  ile 2 tane oyunun ücretsiz sunulacağı açıklanmıştı. Daha sonra bu sayı ise 3’e çıktı. En popüler oyunlar arasında yer alan NBA 2K20 ve Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration sunulacak olan iki oyun olmuştu. Hem oyun severlerin destekleri hem de ısrarları üzerine bir oyun daha ücretsiz olarak sunulacak. Bu üçüncü oyun ise Erica oldu.

Sony, “PS Plus’ın 29 Haziran 2010’da duyurulmasının üzerinden tam 10 yıl geçti. PS Plus’ı bunca yıl desteklediğiniz için sizlere içtenlikle teşekkür etmek istiyoruz.” diyerek oyunculara destekleri için teşekkürlerini sundu. Sony PlayStation Plus’ın onuncu yılına özel olarak tüm oyunculara ücretsiz PS4 teması verecek. PS Plus oyunları ise 7 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında erişilebilir olacak. Kullanıcılar bu tarihlerde oyunları oynamadılarsa deneme şansları olacak.

Huawei MateBook X Pro, D Serisi ve MatePad Pro 5G ödülleri topladı!