Candyman – Şeker Adam için yeni teaser video geldi: Tony Todd dönüyor mu?

cwfwq

Candyman geri dönüyor. Küçükken siz de aynanın karşısına geçip üç kez “Şeker Adam” dedikten sonra korkudan uyuyamayanlardan mısınız?

Candyman – Şeker Adam filmi için yeni bir teaser video yayınlandı. Nia DaCosta tarafından yönetilen film, aslında bu yaz döneminde vizyonda olacaktı, fakat Koronavirüs salgını sebebiyle ertelenmişti.

Kadrosunda Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris ve Nathan Stewart-Jarrett gibi isimlerin bulunduğu film, 25 Eylül itibarıyla sinemalarda gösterime sokulacak. Akıllardaki soru ise, hâlâ aynı: “Peki Tony Todd da geri dönecek mi?”

Candyman - Şeker Adam için teaser video geldi: Tony Todd dönüyor mu?

Tony Todd için kısaca “Orijinal Şeker Adam” tanımlaması yapabiliriz. 1992 yılında vizyona giren Şeker Adamın Laneti filmiyle seyircileri selamlamış, sonrasında iki devam filminde daha bu korkutucu karaktere hayat vermişti. Ünlü aktör, artık 65 yaşında, ancak uzun süredir yeni bir Candyman filmi için istekli olduğu da biliniyordu.

Bu soru, bir süre önce yeni filmin yönetmenine de sorulmuştu ve o da şöyle cevap vermişti:

“Peki peki… (Gülüyor). Tony Todd’u gerçekten seviyorum. Bence o ikonik biri. Bu film ise… Bu filmi yaptık ve harika oldu. Tony de harika, Jordan da (Senaryo yazarlarından) harika ve başka bir şey söylemek istemiyorum.”

28 Haziran itibarıyla yayınlanan yeni teaser video ise, filmde Tony Todd’un da olacağı yönünde düşünceleri güçlendirdi. Zira videoda hem Tony’nin bir yağlı boya tablosu var, hem de videonun sonuna doğru onun sesinden “Tell everyone,” (Herkese söyle) sözlerini duyuyoruz.

Keenetic Viva Router ile hızlı ve güvenli kablosuz bağlantı!