PS Plus abonelerine Baldur’s Gate 3 sürprizi

Baldur's Gate 3

PlayStation Plus’ın premium paketini kullanan oyunseverler, yılın en sevilen oyunlarından Baldur’s Gate 3’ü ücretsiz şekilde deneme şansı yakalıyor.

Bildiğiniz gibi PlayStation Plus bu yıl, özellikle de son aylarda daha çok zam haberleriyle gündeme geldi. Sony’nin PS Plus’ın aylık abonelik ücretlerine kayda değer zamlar yapması, oyunseverlerden tepki topladı. Hatta pek çok PlayStation sahibi, bu servisin bu ücreti hak edip etmediğini sorgular hale geldi. Sony de bu durumun farkında olsa gerek ki PlayStation Plus servisini daha cazip hale getirmek için çeşitli adımlar atıyor. Şirketin son hamlesi ise pek çok oyunseveri mutlu edecek cinsten. Çünkü Sony, PlayStation Plus’ın premium üyelerini bu yılın en dikkat çekici oyunlarından birini ücretsiz deneme fırsatı sunuyor.

Playstation Plus Mayıs ücretsiz oyunları

PlayStation Plus’ın Premium paketine abone olan oyunseverler, bu yılın en beğenilen oyunlarından olan Baldur’s Gate 3’ü deneme şansı yakalayacaklar. Premium paketindeki diğer deneme sürümleri gibi Baldur’s Gate 3 oyununda da bu kullanıcılara iki saatlik deneme süresi sunulacak. Oyunseverler bu iki saatlik süre boyunca oyunun eksiksiz bir versiyonunu deneyimleyebilecekler. Üstelik bu iki saatlik sürenin tek oturumda kullanılması gerekmiyor. Toplam oynama süresi iki saate ulaştığında deneme süresi doluyor.

Ancak bu noktada, sürenin uygulamayı açtığınız anda başladığını hatırlatmakta fayda var. Yani oyunu açtıktan sonra bu süreyi verimli kullanmanız gerekiyor. Çünkü uygulama açık olduğu sürece iki saatten eksiliyor. Yani oyunu durdurma ekranında bırakmanız gerektiği takdirde bunun yerine uygulamayı kapatmak daha doğru olacaktır.

Steam TL’den dolara geçti; oyun fiyatları zamlandı