PS Plus abonelerine 60TL hediye!

PS Plus Ekim oyunları belli oldu

Sony PlayStation Plus abonelerine 60TL hediye ediyor. İşte PS Plus abonelerini ilgilendiren haberin ayrıntıları.

Şu aralar PS4 sahipleri için herşey yolunda diyebiliriz. Malum kısa bir süre önce The Last of Us Part 2 ve Ghost of Tsushima raflardaki yerini almıştı. Bu iki yapımın da muazzam derecede kaliteli olduğunu zaten biliyoruz. Dolayısıyla oyun sektörünün son derece kısır günler geçirdiği bu dönemde PS4 sahiplerinin ardı ardına bu kadar sağlam oyunlar oynaması büyük ayrıcalık diyebiliriz.

Lakin Sony PS4 sahiplerine güzel haberler vermeye devam ediyor. PlayStation Plus servisinin 10. yılı şerefine bazı abonelere 60TL hediye ediliyor.

ps plus

PS Plus abonelerine güzel haber! 60TL hediye!

Sony’nin PlayStation Plus aboneleri için hoş bir sürprizi var. ABD ve Avrupa bölgesindeki PlayStation Plus abonelerine 10 dolar / 10 euro / 10 sterlin hediye edilirken Türkiye’deki abonelere ise 60 TL hediye ediliyor. Elbette bu hediyeler tüm aboneleri kapsamıyor.

Sony’nin hediyeyi kime göre, neye göre verdiği henüz bilinmiyor. Lakin hesabınıza bağlı mail adresinize girdiğinizde Sony’den şöyle bir mail görürseniz “Playstation Plus’ın 10. yılını kutlamak için hesabınıza 60,00 TL Playstation Store kredisi ekledik. Playstation Plus’ı seçtiğiniz için teşekkür ederiz.” PS Plus hesabınıza 60TL yüklenmiş demektir. Bununla PS Store’dan dilediğiniz oyunu satın alabilirsiniz. Şimdiden güle güle oynayın!

Nvidia da ARM işine giriyor! Görünen o ki Apple herkesi harekete geçirdi!