PS Plus Nisan oyunları açıklandı

PlayStation Plus Kasım ayı oyunları belli oldu

Sony PS4 sahiplerinin büyük bir sabırsızlıkla beklediği PS Plus Nisan oyunlarını sonunda açıkladı. İşte PS Plus Nisan oyunları ve konu hakkındaki diğer detaylar.

Bilindiği üzere PlayStation 4’te oyunların online modlarını oynayabilmek için ücretli PS Plus aboneliğine geçmeniz gerekiyor. Yani bir oyuna 400 küsür lira ödemeniz, o oyunun tüm modlarını özgür bir şekilde oynamanız için yeterli olmuyor. Bunun yanında bir de PS Plus aboneliğine ihtiyacınız var.

Elbette bu sistem için Sony’i suçlamak pek doğru olmayacaktır. Malum aynı durum Xbox One ve Nintendo Switch’te de mevcut. Oyun severler konsollarda online modlardan yararlanabilmek için belirli ücretler ödüyorlar.

İşin iyi yanı ise bu servislere abone olanlara her ay belli oyunların ücretsiz olarak sunulması. Sony ve Microsoft eski oyunları ücretsiz olarak kullanıcıya sunarken, Nintendo ise klasikleşen NES ve SNES oyunlarını Switch’e getiriyor.

İşte PS Plus Nisan oyunları

Peki Sony, PlayStation Plus aboneleri için bu ay hangi oyunları ücretsiz olarak sunacak? Hatırlanacağı üzere Microsoft kısa süre önce Xbox Live Gold Nisan oyunlarını duyurmuştu. Bu duyurunun akabinde PS Plus Nisan oyunları da belli oldu.

PS Plus Nisan oyunları ile ilgili bilgi vermeden önce ufak bir hatırlatmada bulunalım. Sony, PS3 ve PS Vita için ücretsiz oyun dağıtımını geçtiğimiz ay sonlandırdı. Dolayısıyla bundan sonra yalnızca PS4 oyunları dağıtılacak.

Sony, PS Plus abonelerine bu ay Conan Exiles ve The Surge oyunlarını ücretsiz olarak sunuyor. Eğer RPG tarzında yapımları seviyorsanız Conan Exiles’a mutlaka göz atmanızı tavsiye ederiz.

Fortnite 8.20 güncellemesi yayınlandı