Poco M4 Pro 5G için çıkış tarihi netleşti

poco m3 pro 5g 2

Akıllı telefon pazarındaki ürün yelpazesini hızlı bir şekilde genişleten Poco şimdi de M4 Pro için kolları sıvamış durumda. İşte konuya ilişkin detaylar.

Poco M4 Pro 5G için çıkış tarihi netleşti. Akıllı telefon pazarındaki yükselen isimlerden biri olan Poco ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Bir süredir Türkiye’de de kurumsal olarak hizmet veren Çinli üretici sayısını günden güne arttırıyor.

Teknoloji sektörünü az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Poco ismini Xiaomi’nin yan markası olarak duyurmuştu. İlk etapta uygun fiyatlı üst segment modeller üreten Poco, şu anda orta ve üst segment ağırlıklı olarak cihazlar geliştiriyor.

poco m3 pro 5g

Poco M4 Pro 5G için çıkış tarihi netleşti

Poco hali hazırda orta segment cihazlarıyla önemli bir kullanıcı kitlesine erişti. Türkiye de dahil Avrupa’nın önemli bir bölümünde Poco’nun uygun fiyatlı orta segment modelleri adeta yok satıyor. Önümüzdeki süreçte bu modellere bir yenisi daha eklenecek. Poco M4 Pro 5G.

Şu anda Poco M3Pro’nun satışta olduğunu biliyoruz. Önümüzdeki süreçte ise Poco M4 Pro 5G raflardaki yerini almış olacak.

Şu anda cihaza dair çok fazla bilgimiz yok. Sadece Poco’nun yeni M serisi modelinde 5G destekli MediaTek tarafında üretilmiş bir yonga kullanacağını biliyoruz. Bir de telefonun 33W hızlı şarj teknolojisini destekleyeceği belirtiliyor.

Son ortaya çıkan bilgilere göre yeni Poco modeli Kasım ayının hemen başında tanıtılacak. Muhtemelen çok geçmeden Türkiye’de de satışa sunulacaktır.

Tinder kullanan muhabir IŞİD militanı şoku yaşadı: Böylesi görülmedi