Tinder kullanan muhabir IŞİD militanı şoku yaşadı: Böylesi görülmedi

Tinder kullanan muhabir IŞİD

Tinder kullanan muhabir IŞİD militanı ile eşleşti. Özellikle son dönemlerde bu tür tuhaf haberler daha fazla gündeme geliyor. İşte konuyla alakalı merak edilen bütün detaylar.

Bundan kısa bir süre önce Tinder kullanan muhabir IŞİD militanı olduğunu bilmediği birisi ile eşleşti. Yaşadığı bu kötü deneyim onda olumsuz etki bıraktı. 2017 yılında Avustralya’da canlı yayına devam ederken yaptığı hatalar nedeniyle işten kovulan Natasha Exelby bazı açıklamalar yaptı.

Onun açıklamalarında Türkiye-Suriye sınırında yaşadığı bir deneyim yer alıyor. Tinder platformuna kaydolan ünlü spiker hiç beklemediği bir kişi ile eşleşti. Kendisi BM çalışanı veya diplomat beklerken karşısına IŞİD militanı çıktı. İlk etapta onunla eşleştiğinde böyle bir militan olduğunu bilmiyordu.

Tinder kullanan muhabir IŞİD militanı ile sohbet etti

Profilinde pek bir şey yazmayan bu adam onun dikkatini çekti. Eşleştiği kişi ile ilgili seksi ifadesini kullanması üzerine sunuculardan bir tanesi “profilinde IŞİD militanı olduğu yazıyor muydu” sorusunu yöneltti. Bunun üzerine kendisi elbette böyle bir şey yazmadığını belirtti.

Tinder kullanan muhabir IŞİD

Eşleştiği kişinin IŞİD militanı çıkması onda büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Konuşmasının ilerleyen kısımlarında sohbeti bitirdiğini söyledi. Genellikle savaş muhabirlerinin bu tür yöntemleri çok fazla kullandığını ancak karşılarına beklemediği tuhaflıkların çıktığını anlattı. Tinder kullanan muhabir IŞİD militanı ile eşleşmesinin kesinlikle ekstrem bir durum olduğunu düşünüyor.

Tinder üzerinden ev almak mümkün: İşte merak edilenler

Tinder gibi platformlar her kültürden ve meslek grubundan insanı barındırabiliyor. Bazen karşınıza IŞİD militanı bile çıkabilir. Kimi zaman çok nefret ettiğiniz bir gruba mensup kişiler ile burada eşleşebilirsiniz. Tamamen beden algısı üzerinden ilerleyen Tinder gibi platformlarda sohbetler her zaman için buluşmaya dönüşmüyor.