Poco M3 Pro 5G Türkiye’de satışa çıkıyor!

poco m3 pro 5g 1

Xiaomi’nin yan markalarından biri olan Poco model yelpazesini genişletiyor. Poco M3 Pro 5G Türkiye’de satışa çıkıyor. İşte detaylar.

Xiaomi’nin yan markalarından biri olarak tanıdığımız Poco, bir süredir Türkiye’de kurumsal olarak hizmet veriyor. Model yelpazesini önemli oranda genişleten Poco bunlara bir yenisini daha ekledi.

Dünya genelinde genç teknoloji tutkunları arasında popüler bir marka olan POCO, yeni akıllı telefon modeli POCO M3 Pro 5G’yi Türkiye’de piyasaya sundu. Üst düzey MediaTek Dimensity 700 5G* işlemci ile donatılan yeni ve yükseltilmiş cihaz, 5G çift SIM desteği ve süper kusursuz 90Hz ekranıyla mükemmel bir performans ve eğlence deneyiminin yanı sıra ultra uzun pil ömrü için optimum güç verimliği sağlıyor.

poco m3 pro 5g

Poco M3 Pro 5G Türkiye’de satışa çıkıyor!

POCO, gelişmiş genel performans ve hız sunmak için MediaTek Dimensity teknolojisini ilk kez kullanıyor. Bu güçlü platform, 7nm işlemci teknolojisi sayesinde daha uzun pil ömrü için güç tüketimini en aza indirirken amiral gemisi düzeyinde performans sunuyor. Entegre 5G modem ile SIM kartlarının fiziksel olarak değiştirilmesine gerek kalmadan her zaman açık 5G özelliği sağlayan çift 5G* bekleme modunu destekliyor.

POCO M3 Pro 5G’nin üst düzey performansı aynı zamanda olağanüstü bir eğlence deneyimi sunuyor. İşlemcisi, 2.2GHz’ye kadar çalışan iki yüksek kapasiteli Cortex-A76 çekirdekle gelişmiş bir sekiz çekirdekli mimariye sahip. İşlemci, ayrıca ilave yüzde 30 performans yoğunluğu ve enerji verimliliği sağlayan yeni bir GPU mimarisi olan Mali-G57 GPU ile eşleştirildi. Tüm bunların yeni UFS 2.2 depolama teknolojisiyle bir araya gelmesi cihazın, grafik ağırlıklı oyunların kusursuz bir şekilde oynanabilmesini ve videoların sorunsuz izlenebilmesini sağlıyor.

poco m3 pro 5g 2

48MP üçlü kamera kurulumu

48MP ana kameranın yanında 2MP makro kamera ve 2MP derinlik sensörüne sahip üçlü kamera kurulumu, POCO M3 Pro 5G’nin çok yönlü kullanıcı deneyimini tamamlıyor. 48MP ana kamera, kullanıcıların özellikle düşük ışığa sahip ortamlarda daha net ve ayrıntılı görüntüler alabilmelerini sağlıyor. Gece Modu, Hızlandırılmış Video ve Zamanlı seri çekim gibi çeşitli yazılım özellikleri kamera kurulumunun kullanım alanlarını büyük ölçüde artırıyor ve kullanıcıların fotoğrafçılık ve video alanlarında yaratıcılıklarını ortaya çıkarmalarına olanak tanıyor.

Tüm bu özellikler 2 ve daha fazla gün kullanım ömrü sunan 5.000mAh (tip) pil ve 18W hızlı şarj ile destekleniyor. Kutu içinden çıkan 22,5W şarj cihazı ile kullanıcılar cihazlarını kısa süre içinde şarj ederek hızla kullanmaya başlayabiliyor.

POCO M3 Pro 5G’nin benzersiz bir görünüme sahip olması için genel akıllı telefon tasarımlarından vazgeçilmiş. Ergonomik, 3D kavisli arka tasarımı ve parlak kaplamasıyla cihaz, şık ve kaliteli görünümüyle dikkat çekiyor ve rahat bir tutuş hissi sağlıyor. POCO’nun cesur tasarım tarzını tamamlayan cihazın sarı, siyah ve mavi olmak üzere üç farklı rengi bulunuyor.

Tasarımında kullanılabilirliğin ön planda tutulduğu cihaz, IR blaster, NFC ve 3,5 mm kulaklık girişi dahil olmak üzere günlük kullanım kolaylığı için eksiksiz özelliklerle birlikte geliyor.

POCO M3 Pro 5G’nin, 4GB+64GB ve 6GB+128GB olmak üzere iki farklı modeli bulunuyor.

Samsung Galaxy Tab A, Android 11 güncellemesi alıyor