POCO X4 Pro 5G tanıtıldı: Özellikleri dikkat çekiyor

POCO X4 Pro 5G

POCO X4 Pro 5G tanıtımı yapıldı. Cihazın büyük bir dikkat çekmesi bekleniyor. Hadi gelin merak edilen tüm detaylara birlikte bakalım.

POCO X4 Pro 5G en fazla beklenen akıllı telefon modelleri içerisinde yer alıyor. Çinli teknoloji şirketi tarafından üretilen bu model daha şimdiden büyük bir beğeni kazandı. Özellikle birçok akıllı telefon tüketicisi yeni cihazlara ihtiyaç duyuyordu. Bu modelin böyle bir ihtiyacı karşılayacağı tahmin ediliyor.

Konuyla ilgili ortaya çıkan son detaylara göre bu cihaz mobil dünya kongresi etkinliğinde tanıtıldı. Cihazın ön plana çıkan ilk özelliği ise 6,67 inç büyüklüğünde olan FHD+ çözünürlüklü ekranıydı. AMOLED yapıdaki bu ekran son derece hassas bir dokunma sağlaması ile biliniyor.

POCO X4 Pro 5G özellikleri

Tanıtımı yapılan cihazın ön kamerası 16 MP çözünürlüğe sahip. Snapdragon 695 işlemciden güç alan bu model son derece hızlı bir yapıda. 8 GB RAM ve aynı zamanda 256 GB depolama alanı sunuyor. Dinamik RAM özelliği sayesinde 11 GB RAM gücü ortaya çıkıyor.

POCO X4 Pro 5G

Bu akıllı telefon modelinde batarya kapasitesi 5000 mAh olacak. Özellikle son dönemlerde bataryaların çok önemli bir bölümünde yüksek kapasite tercih ediliyor. Böylece uzun süre dayanan akıllı telefon modelleri ortaya çıkıyor. Her ne kadar bu cihazda batarya ve diğer özellikler beğeni ile karşılansa bile yine de işlemcisi biraz düşük kalmış olabilir.

Poco M4 Pro 5G akıllı telefon incelemesi

Akıllı telefonlarda hız isteyenler çok daha üst düzey işlemciye sahip modeller tercih ediyor. Bu akıllı telefon modeli Türkiye’ye gelme ihtimaline sahip. Şu anda en düşük fiyatı 335 dolar olarak belirlenen bu akıllı telefon modeli büyük merak uyandırdı.