POCO F6 Pro’nun özellikleri belli olmaya başladı

POCO F6 Pro 2

POCO F6 ve POCO F6 Pro standart ve profesyonel versiyonlarıyla genişlemeye hazırlanıyor. Her iki telefon da yakın bir zamanda piyasaya sürüleceklerini gösteren sertifikaları almaya başladı.

POCO F6’nın yakın zamanda Geekbench testinde görünmesinin ardından, daha üst düzey özelliklere sahip olan F6 Pro’nun küresel versiyonu da aynı platformda tespit edildi. Bu yaklaşan teklif, önceden FCC ve NBTC sertifikalarını geçmişti. Geekbench veritabanında yapılan incelemeler, bu yeni cihazların teknik özellikleri ve performansı hakkında daha fazla bilgi sunabilir.

POCO F6 Pro

POCO F6 Pro, Geekbench karşılaştırma platformunda 23113RKC6G model numarasıyla listelenmiştir. Bu model, ‘kalama’ kod adlı bir anakarttan bahsetmekte olup, yapılandırması 2,02 GHz’de üç çekirdek, 2,80 GHz’de çalışan dört çekirdek ve 3,19 GHz hızında bir ana çekirdekten oluşmaktadır. Bu da cihazın Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacağını göstermektedir. Karşılaştırma veritabanına göre POCO F6 Pro, 16 GB’lık devasa bir RAM’e sahip olacak ve lansman sırasında daha fazla seçenek sunulabilir. Akıllı telefon, kutudan önceden yüklenmiş Android 14 işletim sistemiyle birlikte gelecektir.

Geekbench’in tek çekirdekli ve çok çekirdekli test sonuçlarına göre, POCO F6 Pro sırasıyla 1.421 ve 5.166 puan almıştır. Karşılaştırma veritabanı herhangi bir ek ayrıntı sağlamamaktadır.

FCC belgelerine göre, POCO F6 Pro, 4.880mAh kapasiteli bir pil ünitesiyle donatılmış olacak. Android 14 işletim sistemi, üstüne HyperOS kaplamasıyla entegre edilecektir. F6 Pro’nun model numaraları, Çin ve küresel sürümleri ifade eden son baş harf dışında ‘G’ ve ‘C’ olarak eşleştiği için, bu cihazın Çin’den yeniden markalanmış bir Redmi K70 olabileceğini düşündürmektedir. Redmi K70, 4.000 nit en yüksek parlaklığa sahip 120Hz 2K OLED ekran, 120W hızlı şarjlı 5.000mAh batarya ve 50MP üçlü arka kamera kurulumu gibi özelliklere sahip.

iPhone 16 serisi hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor