POCO, Deadpool temalı özel sürüm akıllı telefon çıkaracak

poco dead 2

POCO’nun sınırlı sayıda bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı ve bu cihazın Marvel Studios ile ortaklık içinde olacağı bildiriliyor. Bu özel model, 26 Temmuz’da sinemalarda gösterime girecek olan çok beklenen Deadpool & Wolverine filminin tanıtımına denk gelecek şekilde tasarlanmış.

Microsoft’un yakın zamanda Deadpool temalı bir kontrol cihazı duyurması, bu iş birliğini destekler nitelikte. POCO’nun bu cihazı, Deadpool’un imzası olan Crimson Red rengine sahip olacak.Paylaşılan görüntü, deri dokulu arka panele sahip kırmızı renkli sınırlı sayıda üretilen POCO akıllı telefonunu ortaya koyuyor.

Bu renk, Deadpool’un ikonik Crimson Red tonuna benziyor. LED flaş ünitesinde bir süper kahraman amblemi bulunuyor ve panelin sağ tarafında Sarı tonlarda “özel sınırlı sayıda üretim” yazısı ile birlikte POCO markası yer alıyor. Ayrıca, kamera sensörlerinin altında Deadpool’un katana bıçağını andıran bir tasarım da görülebiliyor.

POCO

Sınırlı sayıda üretilen bu cihazının özelleştirilmiş bir kutu ile gelmesi bekleniyor. Kutu içeriğinde çıkartmalar, anahtarlık ve benzeri hediyeler olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca, cihazın özelleştirilmiş bir kullanıcı arayüzüne sahip olması da olası. Lansman tarihi henüz açıklanmamış olsa da, 26 Temmuz’da piyasaya sürüleceği ve Ağustos başında satışa çıkacağı belirtiliyor.

POCO’nun bu sınırlı sayıda üretilen akıllı telefonu, tasarım ve kamera düzenine bakılırsa POCO F6 modeline benziyor. Bu model, HyperOS veritabanında Nisan ayında görülmüştü. POCO F6, 1,5K çözünürlük ve 120Hz yenileme hızına sahip 6,67 inç OLED ekranla geliyor. Arka tarafta 50MP ve 8MP çift kamera bulunuyor. Cihaz, 12GB’a kadar RAM ve 256GB depolama alanına sahip Snapdragon 8s Gen 3 SoC ile destekleniyor. Ayrıca, 90W şarj desteği sunan 5.000mAh pil ile çalışıyor.

Bu özel sürüm, şirketin Marvel Studios ile yaptığı iş birliği sayesinde Deadpool ve Wolverine hayranları için çekici bir seçenek olabilir. Hem tasarım hem de teknik özellikler açısından dikkat çeken bu model, sınırlı sayıda üretildiği için koleksiyon değerine de sahip olabilir.

Google Pixel 9 ve Pixel 9 Pro XL görselleri ortaya çıktı