PlayStation Plus’un Ücretsiz Oyunları belli oldu!

playstation plus

PlayStation Plus’un Ücretsiz Oyunları ortaya çıktı.

PS Plus, Sony PlayStation sahiplerine aylık Abonelik ücreti karşılığında çeşitli Oyunlara erişme fırsatını veriyor. Servisin Oyuncuların istekleri doğrultusunda şekillenmesi konusunda bir hayli hassas olan Sony, servisle ücretsiz dağıtılacak Oyunlardan bazılarının Kullanıcılar tarafından seçilebilmesi için Özel Anketler düzenliyor.

Servise olan ilgiyi de arttırmayı amaçlayan Sony, bu hedef doğrultusunda Geçen yılın Şubat ayında PlayStation 4 sahiplerinin 3 gün boyunca PS Plus’a Ücretsiz olarak erişmesini sağlamıştı.

Yeni nesil Oyun Konsolu savaşlarında PlayStation 4’ün Xbox One’a karşı avantaj sağlamasına yönelik önemli araçlardan biri olarak nitelenen PS Plus’a abone olmak için Türkiye’deki PlayStation sahiplerinin ayda 12,5 TL ödemesi gerekiyor.

Sony’nin sunduğu yeni Oyunlar; PS Plus Aboneleri tarafından pek heyecanla karşılanmamışa benziyor. Listeye bakıldığında Oyuncuların bu tavrı anlaşılır olsa da Ekstra Seçenekleri hiç seçenek olmamasına kıyasla tercih edilir bir durum şeklinde nitelendirildi. Buna ek olarak, Grim Fandango’nun kendisine özgü bir kitlesi bulunduğunu da belirtmekte yarar var.

Ocak ayı Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları:

  • Dragon Age: Origins, PS3
  • Grim Fandango Remastered, PS4, PS Vita
  • Hardware: Rivals, PS4
  • Legends of War Patton, PS Vita
  • Medal of Honor Warfighter, PS3
  • Nihilumbra, PS Vita

Star Wars Force Awakens, 1.5 Milyar Dolar Sınırını Aştı