PlayStation 4 Yeni Yıla Hızlı Başladı

playstation 4

Geride bıraktığımız tatil sezonunda oyun tutkunlarının bir numaralı tercihi olan PlayStation 4, tatil sezonundaki başarısı sayesinde yeni yıla hızlı başladı.

Piyasaya sürüldüğü günden beri oyun tutkunlarının odağında olan PlayStation, gün geçtikçe daha fazla kullanıcıya ulaşıyor. İlk günden beri Xbox One’ın önünde olan PlayStation 4, geride bıraktığımız Noel döneminde de rakibini alt etmeyi başardı. Oyun ve konsol satışlarının olduka yüksek olduğu tatil döneminde, 5.7 milyondan fazla PlayStation 4’ün satıldığı açıklandı.

Playstation 4 Yamasi Geliyor!

Tatil sezonundaki bu başarısı sayesinde 2016’ya da hızlı bir başlangıç yapan PS4 böylece Xbox One’la arasındaki farkı daha da açtı. Sony ekibi tarafından yayınlanan açıklamaya göre 3 Ocak itibariyle, satılan toplam PlayStation 4 sayısı 35.9 milyona ulaşmış durumda. Yeni nesil konsolun gördüğü yoğun ilgi PlayStation Plus’ın kullanıcı sayısını da hızla arttırdı. PlayStation servisinin geçtiğimiz yıla oranla kullanıcı sayısını yüzde 60 arttırdığı açıklandı. Sony’nin yeni yılda indirime gitmesiyle birlikte PS4 daha çok kişiye ulaşacak.

Çin hükümeti Microsoft ‘un peşini bırakmıyor