PlayStation Plus bu yıl sekiz Yakuza oyunu sunacak

PlayStation Plus bu yıl sekiz Yakuza oyunu sunacak

Sony, bu yıl PlayStation Plus platformuna sekiz Yakuza oyunu getiriyor. Görünüşe göre yenilenen hizmetin kitaplığını önemli üçüncü taraf oyunlarla zenginleştiriyor. İşte detaylar.

2 Ağustos’tan itibaren, her üç katmandaki aboneler de Yakuza: Like a Dragon’u PS4 ve PS5’te oynayabilecekler. Ağustos ayının sağlam kadrosunun bir parçası olarak temel Essential seviyesine ulaşan diğer iki oyun, Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 (PS4 ve PS5) ve Little Nightmares (PS4) olacak. PlayStation Plus oyuncularını sevindiren gelişmeler gelmeye devam edecek diyebiliriz.

PlayStation Plus bu yıl sekiz Yakuza oyunu sunacak

En azından şimdilik Yakuza: Like a Dragon, Essential seviyesine ulaşacak tek Yakuza oyunu olacak. Yakuza 0, Yakuza Kiwami ve Yakuza Kiwami 2, Ağustos ortasında hizmetin Ekstra ve Premium sürümlerine katılacak. Bu yılın ilerleyen saatlerinde Yakuza 3 Remastered, Yakuza 4 Remastered ve Yakuza 5 Remastered Premium seviyeye gelecek. Yakuza 6: The Song of Life önümüzdeki aylarda Extra ve Premium’a da gelecek.

Microsoft’un Game Pass ile yaptığından farklı olarak Sony, kendi gişe rekorları kıran oyunlarını piyasaya çıktıkları gün PlayStation Plus’a koymuyor. Yeni kullanıcıları cezbetmek ve mevcut üyeleri ellerinde tutmak için hizmeti çekici hale getirmenin başka yollarını bulması gerekiyor. Yakuza popüler bir seri ve önceki oyunları tekrar ziyaret etmek (veya ilk kez kontrol etmek) isteyenler PS Plus’a kaydolmak veya aboneliklerini hepsini oynamak için sürdürmek isteyebilirler. Bu yıl oyun severler olumlu gelişmeler geliyor diyebiliriz.

Knights of the Old Republic yeniden yapımı süresiz olarak ertelendi