Yakuza 3, 4 ve 5 Remaster olarak PS4’e geliyor!

yakuza 3

Sega’nın aksiyon bazlı oyun serisi Yakuza, bir kez daha PS4’ün yolunu tutacak. Yakuza 3, Yakuza 4 ve Yakuza 5 Remaster versiyonları PlayStation 4 için satışa sunulacak.

Günümüzde oyun yapımcıları için tek gelir kaynağı yeni geliştirilen oyunlar değil. Keza eğer o yapımcının geçmişinde köklü bir seri mevcutsa, pekala bu da yeni bir gelir kapısı olarak görülebilir. Çünkü günümüzde yeni oyunlar kadar olmasa da Remastered tarzı yapımlar da hayli geniş kitlelere hitap edebiliyor.

Yakuza 3, 4 ve 5 PS4’e geliyor

Oyun dünyasının önemli firmalarından biri olan Sega, remastered tarzındaki oyunlardan pek hoşlanıyor. Keza Japon kökenli firma pek çok hit oyununu remaster olarak yeni konsollar için tekrardan satışa sundu. Görünen o ki sunmaya da devam edecek.

Sega’nın sevilen oyun serilerinden biri olan Yakuza, önümüzdeki günlerde tekrardan PS4’te boy gösterecek. Yapımcı stüdyodan verilen bilgiye göre Yakuza 3, Yakuza 4 ve Yakuza 5 oyunları remaster olarak tekrardan PS4’e gelecek.

Sega oyunların ilk etapta Japonya için yayınlanacağını açıkladı. Zaten Yakuza serisinin hemen hemen bütün oyunları öncelikli olarak Japonya’da satışa sunuluyor.

yakuza 4

Sega, Yakuza 3 Remastered’ın 9 Ağustos, Yakuza 4 Remastered’ın Eylül döneminde, Yakuza 5’in Remastered versiyonunun ise 2019’un Mart ya da Nisan ayında satışa sunulacağını açıkladı. Yani 3 oyun da ayrı ayrı satışa sunulacak. Muhtemelen 2019’un ortalarına doğru 3 oyunu da içerisinde barındıran bir bundle paketi de oyun severlerin beğenisine sunulabilir.