LG monitör olayını abarttı

9 kat yakınlaştırma

Akıllı telefon sektöründen çekildikten sonra, diğer pazarlara daha fazla ilgi göstermeye başlayan LG, yeni ultra geniş monitör modelini resmen tanıttı.

LG monitör olayını abarttı. LG, geçtiğimiz aylarda son derece ilginç bir tasarıma sahip yeni bir monitör modeli tanıtmıştı. Alışılmışın aksine geniş değil uzun olan bu monitör, normal uzunluğa sahip bir ekranın 3 katı uzunluğundaydı. İlk bakışta çok kullanışlı olduğu düşünülmeyen bu cihaz, aldığı on binlerce satış talebi sonrası aslında amaca hizmet eden bir model olduğunu da göstermiş oldu.

LG, EV şarj işine giriyor!

İşte bu başarısından güç alan Güney Koreli teknoloji devi, bu seferde ultra geniş tasarıma sahip yeni modeli LG Ultrawide’ı (model adı LG 49WQ95C-W) resmen tanıttı. 49 inç ekran büyüklüğüne sahip bu model 5.120 x 1.440 piksellik çözünürlük sunuyor. 400 nit pik parlaklık seviyesine çıkabilen cihazın 144Hz yenileme hızına ve DCI-P3 renk gamının %98’ine sahip olduğunu da hatırlatalım.

lg

LG monitör olayını abarttı

Bünyesinde 1 adet USB Type-C, 1 adet Display Port, 2 adet HDMI, 1 adet 3,5mm jak, 2 adet 10W hoparlör bağlantısını bulunduran LG 49WQ95C-W modeli, 2.099 dolarlık bir satış fiyatına sahip.

lg 1

Her ne kadar bu fiyat ilk etapta biraz fazla gibi görünse de, bu monitörün hitap ettiği kitlenin oyuncular ve profesyoneller olduğu düşünüldüğünde, yine önceki modelde olduğu gibi kendi hitap ettiği kitlesi tarafından fazlasıyla talep edilecek bir cihaz olacağı rahatlıkla söylenebilir.

iPhone 14 Pro Max daha çıkmadan klonlandı!