Lenovo Legion Y70 özellikleri sızdırıldı

Lenovo Legion 2 Pro, 5.500 mAh pil ve 90W şarj ile gelecek!

Bir taraftan sahibi olduğu Motorola ile akıllı telefon dünyasında söz sahibi olmak isteyen Lenovo, diğer bir taraftan ise kendi markası altındaki yeni modellerle hakimiyet alanını genişletmek istiyor.

Lenovo Legion Y70 özellikleri sızdırıldı. Bilgisayar dünyasının en önemli isimlerinden biriyken, akıllı telefon dünyasına da giriş yaptığını duyuran Çinli Lenovo şirketi, bu hamlesini Motorola markasını satın almasıyla destekleyince, aslında bu amacında ne kadar kararlı olduğunu da göstermişti. Öte yandan şirket kendi markasıyla yeni modelleri piyasaya sürmeyi de ihmal etmiyor.

legion

Çinli teknoloji devinin uzun süredir üzerinde çalıştığı Lenovo Legion Y70 modelinde artık sona gelindi. Tabi böyle olunca sızıntıların sayısı da fazlasıyla artmaya başladı. İşte bu sızıntılar sayesinde yakın zamana kadar hakkında pek fazla bilgi sahibi olmadığımız bu telefonun, artık hem arka tasarımını hem de özelliklerinden bazılarını biliyoruz.

Lenovo Legion Halo

Lenovo Legion Y70 özellikleri sızdırıldı

Sızdırılan Lenovo Legion Y70 tasarımına baktığımız zaman, telefonun arka yüzeyinde üçlü bir kamera kurulumunun olduğu dikey dikdörtgen kamera adasının bulunduğu görülüyor. Bunun dışında boylamasına yazılmış LEGION yazısı da yine dikkatimizi çeken bir diğer husus oluyor.

Lenovo Legion 2 Pro iki yeni varyant alıyor: 18 GB + 256 GB ve 16 GB + 256 GB

Telefonun özeliklerine baktığımız zamansa, Legion Y70 modelinin 6,67 inç büyüklüğünde ve 1080 x2400 piksel çözünürlüğünde OLED ekrana sahip olduğunu görüyoruz. Kısa bir süre öncesine kadar gücünü Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden alacağı söylenen telefonun bu konuda fikir değişikliğine gittiği ve artık Snapdragon 8+ Gen 1 ile donatılmaya karar verildiği de söylentiler arasında. Son olarak 68W hızlı şarj teknolojisine sahip 4.880mAh’lık bataryayla geleceği doğrulanan cihazın çıkış tarihi ise şimdilik bilinmiyor.

Asus Zenfone 9 küresel pazarlar için tanıtıldı