OnePlus Buds Pro 2 renk seçeneklerini ortaya çıktı

uy

OnePlus, önümüzdeki hafta OnePlus 11 ve Buds Pro 2’yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Cihazlar hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor, son olarak ise OnePlus Buds Pro 2 kulaklıkları ile ilgil bilgiler geldi.

OnePlus Buds Pro 2 geçtiğimiz piyasaya sürülen orijinal Buds Pro’nun halefi olarak gelecek. TWS kulaklıkların, önceki modelle aynı tasarımı koruduğu onaylanmıştır. Ek olarak, sürükleyici bir ses deneyimi için Dolby Audio ve Spatial Audio desteğiyle geldikleri de onaylandı. 

OnePlus Buds Pro 2

Daha önce gelen bilgiler doğrultusunda OnePlus Buds Pro 2, orijinal Buds Pro ile aynı tasarıma sahip olacak diyebiliriz. Bu, TWS kulaklıkların daha iyi oturması için saplı yarı kulak içi bir tasarıma ve kulak uçlarına sahip hafif açılı kulaklıklara sahip olacağı anlamına gelir. Gövde, üst yarısında mat ve alt kısmında parlak bir kaplama ile çift tonlu bir tasarıma sahiptir. Ses cihazı Arbor Green, Obsidian Black ve White renklerinde sunulacak. OnePlus Buds Pro 2, pil şarj durumu için bir LED göstergesi, kasaya oyulmuş Dynaudio metni ve bir Type-C bağlantı noktasına sahip dikdörtgen bir depolama ve şarj kutusu içinde gelecek. 

Kulaklıklar, farklı boyutlarda iki çift silikon kulak ucu, bir USB-A – USB-C kablosu ve bazı belgeler içereceğini de ortaya koyuyor. Daha önce gelen bilgilerde ise, OnePlus Buds Pro 2’nin 45dB’ye kadar ANC desteğine sahip 11 mm ve 6 mm çift sürücülerle geleceği söylenmişti.

Lenovo SmartPaper görüntüleri ortaya çıktı