PlayStation Plus kullanıcıları için beklenen açıklama geldi

PlayStation Plus

Oyun dünyasının önemli isimlerinden biri olan PlayStation, Aralık ayıyla birlikte kataloğa eklenecek 3 yeni oyunun daha ismini açıkladı.

PlayStation Plus kullanıcıları için beklenen açıklama geldi. Oyun dünyası büyük bir dönüşüm içerisinde. Çok değil birkaç sene öncesine kadar, konsol veya PC fark etmeksizin oyun denildiğinde akla gelen şey kutu içerisindeki CD’ler olurdu. Bununla birlikte günümüzde artık kutulu oyun satışlarının son derece azaldığı bunun yerine oyunların daha çok dijital kodlarla satıldığı biliniyor. Tabi bir de Steam gibi platformlar veya Xbox Game Pass, PlayStation Plus gibi abonelik hizmetleri var ki burada işler epey farklılaşıyor.

PlayStation Plus

İşte oldukça büyük bir rekabetin yaşandığı bu dünyada, tüm aktörler yeni kampanyalarla müşteri çekmeye çalışırken, Aralık ayına girmemizle birlikte ilk hamle PlayStation Plus’tan geldi.

PlayStation Plus

PlayStation Plus kullanıcıları için beklenen açıklama geldi

Japon oyun platformu, Aralık ayı itibariyle kullanıcılarına sunacağı 3 yeni oyunun ismini paylaştı. Yapılan açıklamaya göre, eğer PlayStation Plus servisine aboneyseniz sizler de bu ay içerisinde Mass Effect Legendary Edition, Divine Knockout: Founder’s Edition ve Biomutant oyunlarına ücretsiz olarak erişebileceksiniz.

Playstation Plus Collection

Eğer bu oyunlar ilginizi çektiyse, söz konusu oyunları kütüphanenize ekleyebilmek için 6 Aralık 2022 – 2 Ocak 2023 tarihleri arasındaki kampanyayı kaçırmamanız gerektiğini hatırlatalım. Eğer henüz PlayStation Plus abonesi değilseniz, bu servisin giriş yani Essential paketinin 40,00-TL’den başladığını, orta yani Extra paketinin 60,00-TL olduğunu ve üst yani Deluxe paketi içinse aylık 70,00-TL ödeme yapılması gerektiğini belirtelim.

Fiks : Türk Telekom’dan yeni nesil dijital paket