PlayStation 4 kullanıcılarına kötü haber

Playstation 4 Yamasi Geliyor

PlayStation 4’te PlayStation 3 oyunlarını da oynayabilmek isteyen oyunseverlere kötü haber geldi. Sony böyle bir özellik sunmayı düşünmediğini açıkladı.

Şu ana kadar PlayStation 4‘ün gerisinde kalan Xbox One, önümüzdeki aydan itibaren son derece önemli bir özelliğe kavuşacak. 12 Kasım’da gelecek yeni özellikle birlikte, Xbox One kullanıcıları yeni nesil konsollarında Xbox 360 oyunlarını da oynayabilecekler.

Playstation 4 Yamasi Geliyor!

Xbox’ın bu yeni uygulaması oyunseverler tarafından heyecanla karşılandı. Böyle olunca PlayStation 4 sahipleri de benzer bir özellik için bekleyiş içerisine girdiler. Ancak Sony cephesinden gelen yeni açıklama, PlayStation 4 kullanıcılarının umutlarını söndürdü.

Konuyla ilgili konuşan Sony yöneticisi Shuhei Yoshida, PS4 için böyle bir özellik üzerinde çalışmadıklarını açıkladı. Daha da kötüsü ise Yoshida’nın gelecekte de bu yönde bir planları olmadığını açıklaması oldu. PlayStation 3 ile PlayStation 4 arasındaki yapı farklılıkları Sony’nin böyle bir özellik sunmasını zorlaştırıyor gibi görünüyor.

Öte yandan yeni oyunlara odaklanmak isteyen Sony de PlayStation 3 oyunlarının PS4’te oynanır hale getirmeye pek de meraklı görünmüyor. PS4 kullanıcılarının sevilen PS3 oyunlarını oynamalarının tek yolu, oyun stüdyoları tarafından hazırlanan Remastered versiyonlar olmaya devam edecek gibi görünüyor.

Snapdragon 820 de ısınma sorunlarıyla boğuşuyor