PlayStation fanları özel oyunların PC’ye gelmesinden rahatsız

PlayStation kullanıcılarını ilgilendiren gelişme!

Şimdiye kadar God of War ve Uncharted gibi efsane oyunları başta olmak üzere bir dizi özel yapımı PC için satışa sunan Sony, PlayStation fanlarının tepkisini çekmiş durumda. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

PlayStation fanları özel oyunların PC’ye gelmesinden rahatsız. Konsol sektöründeki köklü isimlerden biri olan Sony, şimdiye kadar katı bir exclusive mantığı ile hareket etmişti. İlk PlayStation konsolundan bu yana bazı özel oyunlar başka hiçbir platforma gelmedi.

PlayStation 6 Lansmanı için tarih verildi

Bu durum PlayStation’ın milyonlarca satmasındaki en büyük etkenlerden biriydi. Çünkü pek çok oyun sever PlayStation’ı özel oyunları için tercih ediyordu. Çünkü PlayStation’a özel olarak çıkan bir oyunun diğer konsollarda oynanamayacağını düşünüyorlardı. Fakat bu düşünce artık değişmeye başladı.

PlayStation fanları isyan bayrağını açtı

PlayStation fanları özel oyunların PC’ye gelmesinden rahatsız

Bilindiği üzere Sony PS5 ile birlikte başta Uncharted ve God of War gibi efsane yapımlar olmak üzere pek çok özel oyunu PC için listeledi. Zaten ne olduysa bu oyunlar PC’ye geldikten sonra oldu.

Goat Simulator 3 PC, Xbox ve PlayStation'a geliyor!

God of War gibi ismi PlayStation ile özdeşleşmiş bir oyunun PC’ye gelmesi oyun severleri adeta çılgına çevirdi. Kimi bu oyunu PC’de oynayacağı için sevinçten çılgına dönerken, kimisi de bu oyunu PlayStation haricinde başka bir platformda göreceği için öfkeden çılgına döndü.

PlayStation fanları Sony’nin özel PlayStation oyunlarını PC için listelemesinin büyük bir gaflet olduğunu belirterek bu hatadan dönülmesi için çağrıda bulundular. Fakat Sony’nin bu çağrıları umursayacağını çok sanmıyoruz.

NASA bilim uydusu güvenli bir şekilde Dünya’ya döndü