Death Stranding PS4 özel oyunu olmayabilir!

Death Stranding PS4

Hideo Kojima’nın merakla beklenen oyunu Death Stranding PS4 özel oyunu olmayabilir. Çünkü Death Stranding bugün PS4 özel oyunları listesinden çıkarıldı.

Konami ile yolları kötü bir şekilde ayrılan Hideo Kojima, PlayStation cephesi altında yeni oyununu geçtiğimiz yıllarda geliştirmeye başlamıştı. Ünlüler ile dolu olan oyun için nihayet geçtiğimiz ay çıkış tarihi açıklanmıştı. 8 Kasım 2019 tarihinde PlayStation 4’e çıkacak olan oyunun ilk başta PS4’e özel olacağı düşünülmüştü.

Ancak oyunun final kapatında Only on PlayStation 4 ibaresinin yer almaması oyunun PC’ye de gelebileceğinin sinyallerini veriyordu. MGS serisini bile PlayStation’a özel çıkarmayan Kojima’nın Death Stranding’i de belli bir süre sonra PC’ye getirme ihtimali çok yüksekti. Bugün ise oyunun PlayStation 4’e özel olmayacağı kesinleşti diyebiliriz.

Gears 5 temalı Xbox One X geliyor!

Sony’nin PlayStation 4’e özel olan oyunları sergilediği bir web sayfası bulunuyor. Bu sayfada daha önce yer alan Death Stranding bugün bir anda bu listeden kaldırıldı. Yani oyunun artık PS4’e özel olmayacağı kanıtlandı.

Tahminlerime göre oyun PlayStation 4’e özel olarak çıktıktan 6-7 ay sonra PC platformuna da gelecektir. Ancak Xbox One sahiplerine bu oyun yüksek ihtimalle sunulmayacaktır.

Death Stranding PS4