PlayStation 5 fiyatı düşmeye başladı

Microsoft PlayStation için müjdeli haberi duyurdu

Oyun dünyasının en önemli platformlarından biri olan PlayStation 5’in stok sorunlarının çözülmeye başlaması, fiyatların ucuzlayabileceğini mi gösteriyor?

PlayStation 5 fiyatı düşmeye başladı. Oyun denilince akla gelen ilk platformlardan biri olan PlayStation, en yeni sürümüyle rekabetteki yerini alalı epey zaman oldu. Ancak Sony tarafından tanıtıldığı günden bu yana stok sorunlarıyla gündeme  gelen ve bir türlü tam kapasite konumuna erişemeyen PlayStation 5’de sorun 2023 yılından itibaren çözülecek gibi görünüyor.

PS5 güncellemesi TikTok benzeri bir düzenleyici getiriyor!

Sony CEO’su Jim Ryan tarafından yapılan açıklamaya göre, 2023 yılından itibaren hem Asya’da hem de Japonya’da 2022 yılından çok daha fazla PlayStation 5 üretimi gerçekleşecek ve tabi bu üretimden Avrupa’da nasibini alacak. Üretimin artış gösterecek olması da tabi ki akıllara acaba PlayStation 5 fiyatları ucuzlar mı sorusunu getirdi.

PS5 güncellemesi TikTok benzeri bir düzenleyici getiriyor!

PlayStation 5 fiyatı düşmeye başladı

Aslında bu soruya iki farklı açıdan bakarak yanıt vermek gerekir. Öncelikle dünya genelinde bir PS5 tedarik sıkıntısı olduğu ve bu nedenle de fiyatların normal seviyeden yukarıda olduğu bir gerçek. Hatta Sony’de birkaç defa bu durumu kabul eden açıklamalarda bulunmuş ve üretim artışı için çalışıldığını ifade etmişti. İşte bu açıdan bakıldığında, daha fazla konsolun üretilecek olması yurtdışı pazarını rahatlatabilir.

g 3trhdfhb

Bununla birlikte Sony, PlayStation 5 konsolunu ülkemizde kendi satmıyor. Bu nedenle de belirlediği fiyatlar sadece tavsiye niteliğinde kalıyor. Hal böyle olunca da, fiyat artınca artan ancak düşünce kolay kolay düşmeyen ürünlerin cenneti olan ülkemizde, söz konusu üretim artışına bağlı önemli düzeyde fiyat indirimi beklemek pek de doğru olmayacaktır.

VPN kullanımı ciddi anlamda arttı! Hem de Türkiye’de