Berserk animesi 1 Aralık’ta Netflix’e geliyor

Berserk animesi 1 Aralık'ta Netflix'e geliyor

Fantastik ile şiddeti bir araya getiren uzun süredir devam eden manga Berserk beyaz perdeye geri dönüyor. İşte tüm detaylar.

Mangadan uyarlanan ve Naohito Takahashi tarafından yönetilen orijinal 25 bölümlük 1997 anime dizisi, ComicBook.com’a göre 1 Aralık’ta seçkin pazarlar için Netflix’e geliyor. Ancak ne yazık ki, en azından 1 Aralık lansman tarihinde ABD, İngiltere veya Kanada gibi bazı gölgelere sunulmayacak, yani dünya genelinde tüm hayranlar animeye aynı anda ulaşamayacak. Aşağıdaki fragmandan da anlaşılacağı üzere Berserk, manganın Young Animal dergisinde ilk çıkışından bu yana oldukça meşhurlaştı. Yapım zifiri karanlık bir atmosfere sahip ve oldukça acımasız bir anime.

Berserk animesi 1 Aralık'ta Netflix'e geliyor

Dizi, Guts’ın Band Of the Hawk’a katıldığı ve diğer ana karakterler Griffith ve Casca ile tanıştığı dönemi kapsayan sözde Altın Çağ Arc’ı kapsıyor. Bazı hayranlar tarafından manganın en iyi yorumu olarak görülüyor ve Fullmetal Alchemist ve Attack on Titan gibi büyük anime hitlerine ilham verdiği veya etkilediği söyleniyor. Parasyte, Monster ve diğer klasik anime yapımlarına da yer veren Netflix son dönemlerde uzak doğu pazarına oldukça önem veriyor. Ek olarak, yakın zamanda Berserk’in resmi web sitesinde Aralık ortasındaki bir tarihi gösteren bir geri sayım saati de mevcut. Ancak henüz hiçbir şey resmi değil, ancak serinin hayranları için umut verici zamanlar yakında gibi görünüyor.

Ekran kartı ile kazılacak en iyi coin hangisi? İşte bu sorunun yanıtı