Pixel Watch 3’ün Tanıtım Görselleri Sızdırıldı

pixel watch 2

Google’ın 13 Ağustos’ta resmi olarak tanıtacağı yeni akıllı saati Pixel Watch 3’ün tasarımını gözler önüne seren yeni tanıtım görselleri sızdırıldı.

Amerikalı teknoloji devi Google, 13 Ağustos’ta büyük bir etkinlik düzenleyerek yeni Pixel cihazlarını görücüye çıkaracak. Etkinlikte tanıtılacak bu cihazlardan biri de şirketin merakla beklenen yeni akıllı saati Pixel Watch 3 olacak. Son haftalarda çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündeme taşınan akıllı saat, dün önemli bir sızıntıya daha konu oldu. Bu kez de akıllı saatin tasarımını gözler önüne seren yeni tanıtım görselleri internete sızdırıldı. Sızdırılan bu yeni görseller, akıllı saatin tasarımının öncülüyle neredeyse birebir aynı olacağını doğruluyor.

 

Pixel Watch 3

Bugüne kadar sızdırılan bilgilere göre Pixel Watch 3, Snapdragon W5 yonga setinden güç alacak. Ancak akıllı saatte bu yonga setine Google tarafından geliştirilen özel tasarım bir işlemci eşlik edecek.

Akıllı saatin iki farklı versiyonu olacak ki bu da Pixel Watch serisi için bir ilk olacak. 41 mm’lik versiyonda 310 mAh’lık bir batarya bulunacak. 45 mm’lik model ise 420 mAh’lık bir bataryayla gelecek. Daha ufak olan modelde 32 x 32 mm’lik bir ekran bulunacak. Daha büyük modelin ekran boyutu ise 36 x 36 mm olacak. Bu ekranların çözünürlükleri ise sırasıyla 408 x 408 ve 456 x 456 olacak.

Pixel Watch 3 8

Akıllı saatin diğer teknik özellikleri ve fiyatı gibi detayları, 13 Ağustos’ta resmi olarak tanıtıldığında öğrenme şansı yakalayacağız. Gelişmeler için takipte kalın. Pixel Watch 3 5 Pixel Watch 3 3 Pixel Watch 3

SearchGPT Geliyor; Google’ı Tahtından İndirebilir