Pixel Watch 2 modelleri 4 farklı kayış seçeneğiyle görüntülendi

12e

Google, geçen yıl Ekim ayında Exynos 9110 SoC içeren Google Watch’ı tanıttı. Şirket şimdi Pixel Watch 2 için hazırlıklarını yapıyor. Cihaz hakkında önemli bilgiler de ortaya çıktı.

FCC listesine göre üç farklı Pixel Watch 2 Modeli var – G4TSL, GC3G8 ve GD2WG. Bu üçü arasında, GC3G8 ve GD2WG, LTE tabanlı varyantlardır ve G4TSL, Bluetooth/WiFi varyantı gibi görünmektedir. Ayrıca, her üç modelin belgelerinde, Plastik Aktif Kayış, Metal örgü kayış, Metal Bağlantı Kayışı ve Metal ince kayış dahil olmak üzere dört farklı kayışın olduğu söyleniyor.

12ew

Daha önce gelen bilgilerde cihazın Exynos 9110 SoC yerine Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1 platformuna sahip olacağı söyleniyordu. Selefinde bulunan 294 mAh bataryaya kıyasla daha büyük bir 306 mAh batarya olacak. Pixel Watch 2’nin açılış animasyonu görünümünü bile ortaya çıkaran yeni Andro id Authority raporuyla çok şey ortaya çıktı. İlginç bir şekilde, yeni saat, Samsung Display’den 384×384 piksel çözünürlüğe sahip 1,2 inç dairesel OLED ekranı bir araya getirmek üzere seçildi. Google, Pixel Watch 2 ekranı için BOE’den vazgeçiyor gibi görünüyor.

Pixel Watch 2

Google Pixel Watch 2, Dijital araba anahtarı kullanılarak arabanın kilidinin açılmasına, gelişmiş cihaz bulmaya ve bir yuvadaki Pixel Tablet’te ve diğer Nest hoparlörlerde sorunsuz medya oynatmaya olanak tanıyan Ultra Geniş Bant (UWB) desteğine sahip olacak şekilde ayarlanmıştır. Ayrıca, Android 13 tabanlı Wear OS 4’ü bir araya getirecek.

Samsung Galaxy Tab A9 özellikleri belli oldu.