Apple Watch için en iyi 5 deri kayış!

Apple Watch deri kayış

#İŞBİRLİĞİ

Özelleştirilebilir yapıya sahip akıllı saat Apple Watch deri kayış alternatifleri ile çok şık bir görünüme kavuşabiliyor. Bu galerimizde Apple Watch için en iyi ve üst seviye lüks deri kayışları derledik.

Dünyanın en popüler akıllı saati Apple Watch, bugün yaklaşık 10 milyon kullanıcının bileceğinde. Nisan 2015’te satışa çıkan saat, beklentilerin üzerinde bir başarılı sergiledi. Durum böyle olunca aksesuar üreticileri de boş durmadı. Apple Watch için, üçüncü parti üreticilerden çok sayıda aksesuar alabiliyormuş. Deri kayışlar ile alabileceğiniz aksesuarlardan sadece bir tanesi.

Apple Watch hem 38 mm hem de 42 mm versiyonlarında özelleştirilebilir kayış seçeneği sunuyor. Apple’ın sitesinde resmi olarak sattığı kayışlar haricinde başka firmalardan da kayış alabiliyorsunuz. Silikon ve deri olmak üzere iki ana başlıkta üretilen bu kayışlardan bazıları gerçekten dikkat çekici. Özellikle deri olanların şıklığı dikkatimizi çekti. Apple Watch deri kayış seçeneklerini merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Apple Watch için en iyi deri kayışları sizler için derledik. Uyaralım, fiyatlar pek uygun değil.