Samsung Galaxy Tab A9 özellikleri belli oldu.

tt4

Samsung, yakın zamanda Galaxy Tab S9 serisini piyasaya sürdü. Birden fazla rapora göre Güney Koreli marka, seride Galaxy Tab S9 FE ve FE+ olmak üzere iki ek model üzerinde çalışıyor. Şirket bunun ile beraber Galaxy Tab A9 serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Amiral gemisi Tab S serisinin yanı sıra Samsung, portföyünde bütçe segmentine hitap eden Galaxy Tab A serisine de sahip. Ancak şirket, Tab A serisinde en son 2021’de bir tablet piyasaya sürdü. Şimdi Galaxy Tab A9, FCC ve WiFi Alliance sertifikalarına sahip.Samsung Galaxy Tab A9, SM-X115 model numarasıyla FCC ve WiFi Alliance sertifika web sitelerinde görüldü. İlki, cihaz hakkında bir önemli özellikleri ortaya çıkardı.

Galaxy Tab A9

FCC listesine göre  Tab A9, 210,7 mm uzunluğunda ve 124,7 mm genişliğinde olacak. Sertifikasyon ayrıca tabletin şemalarını ve canlı görüntülerini de gösterir. Arka panelde tek arka kamera bulunuyor. Alt kısımda USB-C portu ve 3.5mm jak bulunurken, güç ve ses açma tuşları sağ tarafta. Cihazın kutulu bir form faktörü var gibi görünüyor. Ekranı çevreleyen çerçeveleri bulunuyor.

FCC sertifikası, Samsung Galaxy Tab A9’un 15W hızlı şarj destekli 5.100mAh pil ünitesi ile destekleneceğini ortaya koyuyor. Ek olarak, cihazdaki bağlantı seçenekleri arasında LTE desteği, WiFi, FM, GPS ve Bluetooth yer alacak. Galaxy Tab A8’in WiFi Alliance listesi, WiFi modelini doğruluyor. Herhangi bir ayrıntıdan bahsetmiyor.  Samsung Galaxy Tab A9, Aralık 2021’de piyasaya sürülen Galaxy Tab A8’in halefi olarak gelecek.

OnePlus Open için yeni bilgiler geldi