Google Pixel Fold 2’nin Ekran Boyutu Belli Oldu

pixel fold 2

Güvenilir bir kaynak Google Pixel Fold 2’nin ekran detaylarını ortaya çıkardı. Lafı daha fazla uzatmadan detaylara birlikte bakalım…

Ekran analisti Ross Young’a göre Pixel Fold 2‘nin katlanabilir ekranı 8.02 inç, dış ekranı veya diğer adıyla kapak ekranı 6.29 inç olacak. Pixel Fold’un katlanır ekranı 7.6, kapak ekranı ise 5.8 inç. Özetle Fold 2’nin ekranları daha büyük. Young, yeni ekran panellerinin nisan ayında seri üretime gireceğini de belirtti. Üretimi göz önüne alırsak telefonun yaz ayları içinde veya eylül civarında piyasaya sürülmesi muhtemel görünüyor. Pixel Fold 2’nin daha önce sızdırılan görselleri de, cihazın diğer yeni Pixel telefonlardan daha farklı arka kamera tasarımına ve yeni en-boy oranına sahip olduğunu ortaya koydu. Fold 2’nin kapak ekranı ilk telefona göre daha uzun ve daha dar.

Pixel Fold 2

Google bir yandan yeni katlanabilir telefonuna odaklanmışken, diğer yandan da yapay zekadaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mountain View merkezli firmanın farklı planları var, yapay zeka teknolojisini daha da yaymak istiyor. Hedefte kulaklıklar bulunuyor. 9to5Google sitesi Google uygulamasının beta sürümünü (15.6) inceledi ve Gemini mobil uygulamasına kulaklıklardan erişmek için bir takım çalışmaların olduğunu keşfetti. Fakat Gemini’nin ne zaman kulaklıklar için adapte edileceği ve kullanıma sunulacağı tam olarak belli değil. Şirkete aşina bir kaynak bazı kulaklıkların eski teknolojiyle uyumlu olduğunu ve çözülmesi gereken engellerin bulunduğunu söyledi.

The Information’ın haberine göreyse firma yapay zekayı iş süreçlerine entegre ederek yeniden yapılanma gerçekleştirecek. Bu durum potansiyel olarak 30 bin çalışanı da etkileyecek. Teknoloji devinin yapay zeka hamlesi için iş gücünde azaltma yapmayı düşündüğü belirtiliyor. Yeniden yapılanmanın en çok reklam satış departmanını etkilemesi bekleniyor.

Apple Ring İçin Daha Karar Verilmedi