Oppo yeni güncellemesi için muhtemel takvimini açıkladı

Oppo Reno 8T 3

Çinli teknoloji devi Oppo, yeni güncelleme paketini resmen duyurdu. Peki bu güncelleme kimlere gelecek ve hangi özellikleri barındıracak? İşte yanıtlar.

Oppo yeni güncellemesi için muhtemel takvimini açıkladı. Oppo’nun ColorOS 13 güncellemesi, uygun olan çoğu akıllı telefona dağıtıldı ve marka hatta bazı cihazlar için ColorOS 13.1 isimli bir ara güncelleme yayınlamaya bile başladı. Son zamanlarda, Oppo Find X6 Pro, kamera ve performans iyileştirmelerini içeren yeni güncellemeyi aldı. Önümüzdeki ay, marka Mayıs ayı için ColorOS 13.1 Güncelleme takvimini yayınlayarak birçok Oppo ve OnePlus akıllı telefonuna da yazılımı sunacak.

Oppo Find X6

ColorOS 13.1’in sadece Çin’deki telefonlar için sınırlı olduğu söyleniyor ve aynı şekilde yeni takvim de sadece bu bölge için geçerlidir. Find X6 Pro güncellemesinin Changelog’unda kamera iletişim bölümünde birçok iyileştirme olduğu ancak yeni özelliklerin olmadığı görülmektedir. Bu iyileştirmeler cihazdan cihaza değişebilir.

Oppo Reno 8T

Oppo yeni güncellemesi için muhtemel takvimini açıkladı

ColorOS 13.1, daha önceki güncellemelerde mevcut olan sorunları gidermek, performansı ve kamera deneyimini artırmak gibi iyileştirmeler getiriyor. Güncelleme, çeşitli Oppo ve OnePlus telefonlarında kullanılabilir hale getirilerek birçok kullanıcının deneyimini geliştirecek. Find X6 Pro gibi yeni cihazlarla birlikte, Oppo’nun diğer modelleri de yakın zamanda güncelleme alacaklar. Bununla birlikte, her cihazın aldığı iyileştirmeler farklılık gösterebilir, bu nedenle her kullanıcı güncellemeden sonra kendi cihazının performansını kontrol etmelidir.

oppo find x6 2

Oppo, ColorOS güncellemeleriyle ilgili çalışmalarını sürdürerek kullanıcıların beklentilerini karşılamaya devam ediyor. Güncellemelerin zamanında ve etkili bir şekilde sağlanması, cihazların uzun süreli kullanımını kolaylaştırarak kullanıcıların memnuniyetini artıracaktır. Son olarak güncellemenin 4 Mayıs’ta Oppo Find X3 ile başlayacağını ve takip eden günlerde diğer modellere ulaşacağını da belirtelim.

PlayStation 5 satışları rekor seviyelere ulaştı