Path of Exile 2’den İki Yeni Fragman

Path of Exile 2

Özellikle Diablo benzeri oyunları sevenlerin heyecanla beklediği Path of Exile 2’den iki yeni fragman yayınlandı. Oyun bu yıl çıkacak ve ücretsiz oynanabilecek.

Dün gerçekleşen State of Play etkinliği oyun dünyası için pek çok önemli duyuruya ve paylaşıma sahne oldu. Sony’nin State of Play etkinliğine damga vuran oyunlardan biri de Path of Exile 2’ydi. Heyecanla beklenen Path of Exile oyunundan iki yeni bir fragman yayınlanırken, oyunun çıkış tarihi ve özellikleri hakkında yeni detaylar da paylaşıldı.

Özellikle Diablo benzeri oyunları sevenlerin heyecanla beklediği Path of Exile 2, bu yıl oyunseverlerle buluşacak. Oyun çıktığı gün sadece PlayStation 5 ve Xbox Series X/S’e değil, PC’ye gelecek. Dahası 2013 yılında çıkan ilk oyun gibi bu yeni Path of Exile da ücretsiz oynanabilecek.

path of exile 2

İlk olarak 2013 yılında PC’ye yönelik olarak çıkan Path of Exile, Diablo’ya benzetilmiş, bu seviyede bir oyunun ücretsiz yayınlanmış olması şaşkınlık yaratmıştı. Şimdi aynı duygular Path of Exile 2 için de geçerli. Çünkü State of Play’de yayınlanan yeni fragmanları, yeni Path of Exile oyununun da normalde binlerce liraya satılacak büyüklükte bir yapımla karşı karşıya olduğumuzu gösteriyor. Elbette bu oyunlar, oyun içi alışverişlerden kayda değer bir gelir elde ediyorlar ama yine de bu oyunların ücretsiz olarak sunuluyor olmaları gerçekten hayret verici.

PlayStation 5 Sony’nin En Kârlı Konsolu Oldu