Pasifik Savaşı 2’nin İlk Fragramı Yayınlandı!

pacific rim uprising 1

2018’de yayınlanacak olan Pasifik Savaşı 2 filminin fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen fragman, film hakkında pek çok farklı detayı barındırıyor. Fragmana ve diğer detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Aksiyon ve macerayı bilim kurguyla birleştiren Amerikan yapımı Pasifik Savaşı filmi Temmuz 2013’te vizyona girmişti. 190 milyon dolar bütçeyle hazırlanan film, tam 411 milyon dolar hasılat elde etmişti. Guillermo del Toro‘nun yönetmen koltuğunda olduğu, Travis Beacham ve Guillermo del Toro’nun senaristlik görevi üstlendiği filmde Charlie Hunnam, Idris Elba ve Rinko Kikuchi de oyuncular arasında yer almıştı.

Kaiju isimli yaratıkların denizin altından ansızın ortaya çıkması nedeniyle insanoğlu yok olma tehlikesiyle karşı karşıya gelir. Kaiju adındaki yaratıklar dünyanın temel kaynaklarının tamamını harap ederken canlılığı da yok etmeye başlar. Jaeger adındaki devasa robotlarla bu sorunun üstesinden gelmeye çalışan insanlığın hikayesi, ilk filmin temelini oluşturuyordu.

23 Mart 2018 tarihinde çıkacak olan devam filmi Pasifik Savaşı 2’nin yönetmenliğini Steven S. DeKnight üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Scott Eastwood, Ron Perlman, Max Martini ve John Boyega bulunuyor. Filmin senaryosunu ilk filmin yönetmeni del Toro ile birlikte Kira Snyder ve Emily Carmichael üstleniyor.

Tüm dünyada merakla beklenen filmin ilk filmin üzerine neler koyacağı büyük merak konusu. 2018’in ilk aylarda seyirciyle buluşacak olan film, ülkemizde de pek çok sinema salonunda izleyiciyle buluşacak. Filmin fragmanını buraya tıklayarak veya aşağıdan izleyebilirsiniz.