Tivibu’da Aralık Ayında Hangi Filmler Vizyona Giriyor?

WhiteHouseDown BeyazSarayDustu
Tivibu, her ay en yeni ve en popüler filmlerle kullanıcılarına sinema şöleni yaşatıyor. Tivibu, 2013 yılına veda etmeye başladığımız Aralık ayında da, vizyona girdiği andan itibaren 1 milyonun üzerinde izleyiciye ulaşan “Smurfs 2 –Şirinler 2”,  “White House Down – Beyaz Saray Düştü” ve “Pasific Rim – Pasifik Savaşları” gibi çarpıcı filmleri sinemaseverlerle buluşturuyor.

TTNET’in yeni dönem TV platformu Tivibu’da Aralık ayında da birbirinden başarılı filmler izleyicilerle buluşacak.

Aralık ayının yeni filmleri arasında, geçtiğimiz yaz vizyona giren ve aksiyon sevenlerin beğenisini toplayan “White House Down – Beyaz Saray Düştü”    dikkat çekiyor. “Independence Day –Kurtuluş Günü”, “The Day After Tomorrow – Yarından Sonra” ve “2012” gibi yüksek bütçeli, sansasyonel filmlere imza atan yönetmen Roland Emmerich’in yönetmenliğini üstlendiği “White House Down – Beyaz Saray Düştü”  Tivibu’da izlenebilir.WhiteHouseDown_BeyazSarayDustu

Aksiyon sevenler Aralık ayında Tivibu ekranlarından ayrılamayacak. 2013 yılının bir başka yüksek puanlı filmi, “Pasific Rim – Pasifik Savaşları”, vizyonda kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler için Tivibu’nun Kırmızı Halı servisinde olacak. Bilim-kurgunun aksiyonla harmanlandığı filmde, kıyamete karşı insanlığın son umudunun heyecan dolu hikâyesi izleyicileri bekliyor.

Tivibu, dünyaca ünlü oyuncu Brad Pitt’in hayranlarını da Aralık ayında ekran başına bekliyor. Brad Pitt’in başrolü ile birlikte yapımcılığını da üstlendiği “World War Z – Dünya Savaşı Z”, insanlar ve zombiler arasında geçen bir savaşı anlatırken, çarpıcı görüntüleriyle de zihinlerde yer ediyor.

Tivibu’nun Kırmızı Halı servisinde animasyon sevenler için de bol seçenek yer alıyor. Aralık ayında gösterilecek bu animasyonların başında da “Smurfs 2 – Şirinler 2” geliyor. Tivibu bu eğlenceli filmi, hem çocuklara hem de çocukluğunu unutamayan büyüklere sunuyor. Yılın bir başka başarılı animasyonu olan “Monsters University – Sevimli Canavarlar Üniversitesi” de Aralık ayı filmleri arasında dikkat çekiyor.

“Kırmızı Halı” servisinde geçtiğimiz aylarda boy gösteren bazı filmler, henüz izleyemeyen sinemaseverler için gösterilmeye devam ediyor.

Ünlü oyuncu Will Smith’in, oğlu Jaden Smith ile başrolünü paylaştığı “After Earth – Dünya: Yeni Bir Başlangıç “, “Star Trek” efsanesinin son filmi “Star Trek: Into Darkness – Star Trek: Bilinmeze Doğru” ile eğlenceli bir film olan “About Time – Zamanda Aşk”, Tivibu’da sinemaseverleri bekleyen diğer filmler arasında yer alıyor.

Tivibu’nun geniş film arşivinde Aralık ayı filmleriyle birlikte yüzlerce film bulunuyor.

Tivibu sinemaseverlere zamandan ve mekândan bağımsız film izleme ayrıcalığı sunuyor. Sinemaseverler “Seç İzle” özelliği ile istedikleri filmi, istedikleri yerde ve zamanda izleme özgürlüğü yaşıyorlar. İzleyiciler evlerinde televizyonlarından ya da dışarıda tabletlerinden veya cep telefonlarından film keyfi yaşayabiliyorlar. Tivibu, “Durdur İzle”, “Geri Al İzle” gibi gelişmiş özelliklerle de televizyonun kontrolünü tamamen izleyiciye veriyor. Kullanıcılar kapı çaldığında filmi durdurup sonra kaldığı yerden başlatabiliyor. Beğendikleri sahnelerini yeniden izlemek isteyenler ise filmi kumandaları ile kolayca geri alabiliyorlar.