No Man’s Sky 1.38 Güncellemesi PC ve PS4 için Yayınlandı

99446de440f3958e6e4cde3b1c532c213cf03f112db6d6d43b3dc5257884b175

No Man’s Sky yeni güncellemesini kısa süre önce yayınladı. PC ve PS4 için yayınlanan güncelleme 1.38 sürüm koduna sahip. Yeni güncellemeyle birlikte gelen yeniliklere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Hello Games tarafından geliştirilen ve 2016’nın Ağustos ayında çıkışını yapan No Man’s Sky, büyük beklentilerle bilrikte satışıa çıkmıştı. Çıkışıyla birlikte olumsuz yorumlar almaya başlayan oyun, oyun dünyasının büyük hayal kırıklıkları arasında yer almıştı. Şu an Steam’de  ₺150’ye satılan oyun, sevenleri tarafından halen oynansa da gündemden düşmüş durumda.

Oyun için yayınlanan son yama 1.38 sürüm numarasıyla yayınlandı. Pek çok farklı düzenlemeyi içeren yama, Microsoft Windows ve Sony Playstation platformu için yayınlanmış durumda. Yama otomatik kaydetme sistemi başta olmak üzere farklı alanlarda yenilikler getiriyor. Oyun kayıtlarının tutulduğu 5 slot ve oyun modu seçimindeki değişimler gelen yeni özelikler arsında.

Hata Düzeltmeler Çok Daha Fazla

Yama birkaç konuda yenilik getirse de çok daha fazla sayıda hata düzeltme içeriyor.  50 maddeye yakın hata düzeltme ve değişiklik Gamespot tarafından listelenmiş.

Bu büyük güncellemelerden sonra oyundaki önemli sorunların da pek çoğunun giderildiği gelen bilgiler arasında. Çıkışından sonra büyük sorunlar yaşanan ve hayal kırıklığı ifadesin oyun,  zaman geçtikçe kendisini iyileştirmeye devam ediyor. Yayınlandıktan bir süre sonra fiyatı düşen oyunların da aksine oyunun fiyatı, hep üst düzeyde.

Windows 10 ile Akıllı Ev Ekipmanları Kontrol Edilebilecek