Eltilerin Savaşı için ilk tanıtım videosu geldi

eltilerin savaşı

Daha önce Deliha ve Görümce gibi filmlerle beyaz perdede önemli bir başarı yakalayan Gupse Özay şimdi de Eltilerin Savaşı ile izleyici karşısına çıkacak. İşte konu hakkındaki detaylar.

Ülkemizde komedi filmleri denildiğinde akla birkaç isim geliyor. Nitekim Gupse Özay da bu isimler arasında. Daha önce Deliha, Deliha 2 ve Görümce filmleri ile gişede önemli bir başarı yakalayan Gupse Özay şimdi de Eltilerin Savaşı ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Özay’ın ilk projelerinden biri olan Deliha, 2014 yılında vizyona girmiş ve hayli ses getirmişti. 8 hafta gösterimde kalan film 1.59 milyon seyirciye ulaşarak önemli bir başarı elde etti.

İlk filmin  yakaladığı başarının ardından 2018 yılında Deliha 2 vizyona girdi. Film 19 hafta gösterimde kaldı ve ilk filmin de üzerine koyarak 2.1 milyondan fazla izleyiciyi sinema salonlarına çekmeyi başardı.

Özay’ın 2 Deliha filmi arasına sıkıştırdığı ve 2016’da gösterime giren Görümce ise 19 haftada 1.91 milyon seyirci ile başarılı bir grafik çizdi.

Şimdiye kadar yaptığı filmlerle belli bir seyirci barajını geçmeyi başaran Özay aynı başarıyı Eltilerin Savaşı isimli yeni filmiyle de tekrarlamak istiyor.

eltilerin savaşı

Onur Bigetay’ın yönettiği filmin kadrosunda Merve Dizdar, Uraz Kaygılaroğlu, Ferit Aktuğ ve Füsun Demirel gibi isimler yer alıyor.

Dilerseniz aşağıdan film için yayınlanan ilk tanıtım videosuna gör atabilirsiniz. Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Film 31 Ocak’ta gösterime girecek.

En çok tıklanan internet siteleri için tıklayın